Jeszcze warto ustalić, w którym miejscu parkingu. Proponuję narożnik zaraz za wjazdem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=20&z=20
Jeśli trafi się tam inny zlot () to drugi narożnik, przy wyjeździe.
Jeszcze warto ustalić, w którym miejscu parkingu. Proponuję narożnik zaraz za wjazdem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=20&z=20
Jeśli trafi się tam inny zlot () to drugi narożnik, przy wyjeździe.
Jasne Jonasz, mapka się przyda, choć chyba się tam przejadę i sprawdę zatłoczenie, bo na górze dawno nie parkowałamchyba wobec braku sprzeciwu możemy uznać, że GalMok zostaje
![]()
ja na RCW pewnie nie dotre na 19:30 tylko 20-21:00.
GalMok jest idealnym miejscem dla mnie, prawie jak KEN za czasow biura na KEN![]()
Jeśli dobrze zrozumiałem słowa Ojca Dyrektora Marcina na ostatnim spocie to również jestem za nie rozdzielaniem się w jeden dzień. Jak ktoś będzie chciał pojechać na karty to pojedzie czy to umówimy się w pon., wtorek itd. itp. tylko trzeba konkretnie w czwartek ustalić że np. dwa wtorki w miesiącu spotykamy się na kartach. Prawda jest taka że na te karty w większości przyjadę te same osoby które regularnie przyjeżdżają w czwartki na spoty i nagle ktoś będzie chciał przyjechać tylko do gal. mokot. zostanie dwie Alfy osób które na te karty się nie wybrały.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Łukasz, mimo wszystko nie możemy nikomu zabronić jechać na karty w czwartek... Ojciec Dyrektor Marcin jest bardzo radykalny, ale podobno to ja jestem prezesemJa się z Tobą zgadzam, że to wprowadza pewne zamieszanie, ale jeśli ludzie będą mieli chęć, zbiorą się, to niech spróbują
potem mogą przecież dojechać GalMoku..., oczywiście też pod warunkiem, że będą chcieli...
Jak wspominałam już, mnie raczej w ten czwartek nie będzie, więc grupy katów nie zorganizuję, ale mam nadzieję, że wszystko wypali. Sądzę, że warto już wypróbować nową miejscówkę naszych spotów (jeśli karty nie wypalą lub zdecydujecie o podzieleniu się na 2 grupy).
jakby coś to w czwartek okolo 19-20 może byłbym na parkingu Galerii![]()
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Moja propozycja numer dwa
Możemy oddzielić spota od go-kartów.
Umówić się w jakiś dzień w tygodniu/weekend i pośmigać...