No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być :)
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
Printable View
No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być :)
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
z Wałbrzycha Ersi jedzie. a zlotu w ten weekend nie ma:P jak już to przyszły weekend
A idź Ty :D nie to nie ;] W przyszły weekend mnie nie ma :P Trudno, będzie następny :)
I co tam zamulacze? Widujecie się jeszcze? Bo mi tu smutno jak naookoło DW samo a DDZ brakuje ;)
(pomijam BlackJet'a który i tak nie chce na spot pod most przyjechać, mimo że parę razy widziałęm że Alfa w tym czasie stoi i sie kurzy)
lokalni zamulacze też się już rzadko widują a tym bardziej na spotach bo prawie wszyscy posprzedawali albo są w trakcie sprzedaży Alfy, smutne ale prawdziwe :P jeszcze tylko ja się ostałem ale o mnie się nie martwcie, ja swej Włoszki nigdy nie porzucę :)
Chciałam się wypowiedzieć ale patrzę że to "Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa" więc wychodzę :D
Z Jawora to teraz rzut beretem po nowej nawierzchni :P
hehehehehehe bo jak 2 lata temu zakładaliśmy ten temat to Jawor na mapie Alfisti jeszcze nie istniał:P a teraz sie okazuje że to najśilniejsza ekipa Alfaholicka w okolicy więc spokojnie Gosia możesz się wypowiedzieć co o tym wszystkim sądzisz:D
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
nie no droga do Strzegomia już jest spoko, dziś jechałem, można lecieć 120 :D tylko korek na wylocie ze Świdnicy bo rondo na łącznik budują :P