No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
z Wałbrzycha Ersi jedzie. a zlotu w ten weekend nie majak już to przyszły weekend
A idź Tynie to nie ;] W przyszły weekend mnie nie ma
Trudno, będzie następny
![]()
I co tam zamulacze? Widujecie się jeszcze? Bo mi tu smutno jak naookoło DW samo a DDZ brakuje![]()
(pomijam BlackJet'a który i tak nie chce na spot pod most przyjechać, mimo że parę razy widziałęm że Alfa w tym czasie stoi i sie kurzy)
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
lokalni zamulacze też się już rzadko widują a tym bardziej na spotach bo prawie wszyscy posprzedawali albo są w trakcie sprzedaży Alfy, smutne ale prawdziwejeszcze tylko ja się ostałem ale o mnie się nie martwcie, ja swej Włoszki nigdy nie porzucę
![]()
Chciałam się wypowiedzieć ale patrzę że to "Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa" więc wychodzę![]()
Z Jawora to teraz rzut beretem po nowej nawierzchni![]()
hehehehehehe bo jak 2 lata temu zakładaliśmy ten temat to Jawor na mapie Alfisti jeszcze nie istniała teraz sie okazuje że to najśilniejsza ekipa Alfaholicka w okolicy więc spokojnie Gosia możesz się wypowiedzieć co o tym wszystkim sądzisz
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
nie no droga do Strzegomia już jest spoko, dziś jechałem, można lecieć 120tylko korek na wylocie ze Świdnicy bo rondo na łącznik budują
![]()