Witam
Zdecydowanie proszę o dopisanie do listy
Pozdrawiam Emil
Printable View
Witam
Zdecydowanie proszę o dopisanie do listy
Pozdrawiam Emil
Cześć YonasH, to nadal można kupić te światła? http://www.youtube.com/watch?v=cNhUq85xm6Q
Dzięki i przepraszam za słowa, ale piszę za pomocą kompilatora. Jestem z czeskim i polskim nie może .. Dzięki Sunic
Przykro mi, moje pytanie głupio napisany, ale naprawdę miał zapalić zainteresowanie DRL. Byłoby to możliwe, aby dodać do listy kandydatów? Dziękuję bardzo. (CZ- Omlouvám se, můj dotaz jsem hlopě napsal, ale opravdu bych měl zájem o toto DRL osvětlení. Bylo by možné mě přidat do seznamu zájemců? Děkuju mnohokrát.) Petr
Yonash możesz przedstawić listę chętnych w celu weryfikacji, tak aby nikogo nie pominąć. Pozdro
Jutro jadę w Alpy. Zaraz po powrocie ostro ruszam do pracy :) Kilka rzeczy już zrobiłem. Będę odzywał się do każdego z osobna. Niektórzy zgłaszali się tylko przez PW, więc nie wiem czy chcą być widziani na publicznej liście.
Oczywiście po wysłaniu kompletu zawiadomień, wspomnę o tym tutaj, by każdy wiedział, że coś go ewentualnie ominęło.
Też byłbym chętny :)
Można się jeszcze dopisać do listy ?
Te ringi wyglądają zajebiaszczooo !!! :)
Temat umarł ?
Dodano po 5 minutes:
Temat umarł ?
Mam nadzieję że nie, bo liczę że moja czarna Alfa będzie uzbrojona w ringi DRL jeszcze przed wakacjami.
Już wyobrażam sobie miny innych kierowców na autostradzie, gdy lewym pasem będę popędzał "stroboskopem z ringów" działkowców, niedzielnych kierowców w kapeluszach i fanów VV. Oj będzie się działo :).