Pozdrawiam alfaholika z mojej "dzielni' czyli srebrną 156 POT ;), z którą spotkałam się dzisiaj rano wyjeżdżając z mojej ulicy. Kolegę rozpoznaję już zanim ramki zobaczę :lol:
Printable View
Pozdrawiam alfaholika z mojej "dzielni' czyli srebrną 156 POT ;), z którą spotkałam się dzisiaj rano wyjeżdżając z mojej ulicy. Kolegę rozpoznaję już zanim ramki zobaczę :lol:
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159SW na ramkach spotkanego
na Gajowickiej we Wrocławiu :) byłą rąsia machanie itd :) jeszcze raz pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 145-tki mijanej dzisiaj po 13 na ulicy Opolskiej ;)
Pozdrowienia dla kierownika bialej oramkowanej MiTo OPO widzianej pod Solarisem, czarnej 166 pod Karolinką, i granatowej 147 OK w Nysie (łapka byla w ostatniej chwili ;) )
Pozdrowienia dla 166 2.0 TS na Monte Cassino, trochę się pościgaliśmy, ja pojechałem w dół na rondo, kolega na górę na most. Rejestracje Nyskie były. Mrugnąłem światłami na odchodne, awaryjne ze strony 166 zauważyłem ;)
Jedziesz na ten Kopiec?
A ja pozdrawiam kamelon z Głogowa widzianą dziś "bladym świtem" na ul. Robotniczej we Wrocławiu. O godzinie 18:40 widziana Alfa (nie bardzo wiem który model.... jakaś nowa :) widziałam tylko w lusterku) na ul. Ślężnej do dworca PKS, biała na rejestracji DOL oramkowana.