Wiesz co .... ale akurat pierwszy link to auto z 2000 roku z Bóg wie jakim przebiegiem nie jest dla mnie odniesieniem - bo ja kupiłem nową AR w 2011 roku , kolejny Opla to Astra III (konstrukcja z 2005) w którym potwierdzam skrzynia była licha - ale ja wspominam post wyżej o nowej Astrze 4 którą odebrałem praktycznie razem z Julką :) Porównujmy coś z głową :) Ludzie ja nie robię krucjaty - miałem tamte mam Julkę - nie odpowiada mi, nie pasuje i tyle - i tylko tyle :) JEST GORZEJ i nikt mnie nie przekona do tego co czuje :) Poza tym ja nie piszę o awarii skrzyni (bo ta może się wszędzie zdarzyć - tylko o sposobie kulturze pracy) która to mi osobiście nie odpowiada.
Jest kolega zadowolony - super :) Cieszę się .... no wybacz ja niestety czuję niedosyt .... po BMW E87, po Golfie MKV, Po Tiguanie, (I piszę o skrzyni ew. jakości montażu) Nic więcej :) Żadnej wrogości - żadnej ewangelizacji - tylko subiektywne odczucia.
PS. Tak się zastanawiam .... czy ja za wiele wymagam .... i pomyślałem co bym kupił jakby pieniądze nie były problemem. Otóż Niemiecką technikę Włoski Temperament - Gallardo :) Ale to tylko dygresja :)