Można próbować nawet przy zamkniętej masce tylko poco Aku masz na jednej ślubie podstawa Aku odsłania cały termostat
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Można próbować nawet przy zamkniętej masce tylko poco Aku masz na jednej ślubie podstawa Aku odsłania cały termostat
Ja wymieniałem sam i da się to zrobić. Płyn spuściłem bo wolałem przy okazji wymienić
Od dołu będziesz się bardzo męczyć. Polecam od góry.
W alfie 159 są 2 odpowietrzniki... powodzenia
Witam
Mam pytanie odnośnie pracy termostatu. Zauważyłem że przy tych mrozach kilka razy nie chciał zagrzać się do tych 90 stopni mimo zrobienia kilkunastu km, już byłem pewien że padł a tu ruszam w trasę i wszystko w normie, ogrzewanie normalnie włączone wskazówka trzyma 90 stopni. Mimo tego dziś sprawdzałem pracę termostatu na postoju w garażu FESEM temperatura normalnie rosła przy 90 stopniach włączyłem ogrzewanie, wentylator na 3 i 4 wtedy temperatura dość szybko zaczęła spadać w dwie minut o kilkanaście stopni. Po wyłączeniu wentylatora zaczęła znowu rosnąć. Czy taka praca termostatu jest prawidłowa? Czy może już się kończy i nie trzyma?
pozdrawiam
Znajdź sobie coś innego do popsucia. U 90% uzyszkodnikow tak działa, u mnie też. Jest zima to ma być zimno. Do pracy mam 15 km i max temp to 60 st.
Dyktował Antoni Macierewicz
Właśnie nie chcę wymieniać stąd było moje pytanie czy tak ma być.