Zmianowy co żeś się tak rozpisał¿¿¿ hohohohooh też potrafię :P
Printable View
Zmianowy co żeś się tak rozpisał¿¿¿ hohohohooh też potrafię :P
Dzieki za spot ! :)
Dziękuję wszystkim za spota i oczywiście dla wytrwałych:) i za usmiech który nadal utrzymuje sie na twarzy za głupie pomysły i wypowiedzi. ..aby tak dalej...to na pewno nikt normalny wiecej do nas nie dołączy:)
Wyslano z Noki 3110:)
Na dobranoc :P
http://www.youtube.com/watch?v=t0-XjgUpLfg
Szocika ciacho było? :P
Ciacha nie bylo..ale wafelki Łukasza koziego i herbata Majii:) a co tam bylo dodane nikt nie wie;)
NA fejsa wrzuciłem wydarzenie: w poniedziałek wychodzimy na piwo, na razie określili się Maja, Zmianowy, Tofik, Kozi no i ja. Jak reszta? :D
Aha, miejsce i godzina do ustalenia.
Dzięki za spota :)
P.S Legia wygrała i już jest w 1/16 LE :P :D
Ja tez z checia na piwko. .ale....fabryka 11.11.2014 na 5.30:(piepszone demonstracje ktos musi pilnować. ...
A moze cos na jutro? Walka adamka ze szpilka....knajpa pierwsza liga na ul.kłopotowskiego dobre tanie piwko:)
Lokalizacja Praga przy kino praha przy ul.jagielonskiej .obecnosc obowiązkowa
Ja przyjadę samochodem. Pić za bardzo nie mogę, bo następnego dnia muszę złapać taxi do Gdyni.
Ja jutro mam koncert w domu kultury w Ożarowie ;)
Koncert to po koncercie bo walka zaczyna sie późno:)
Po koncercie przewidziany jest skromny poczęstunek :D
Czyli najebaju możesz przyjechać. .
Ogłoszenie parafialne:
Robimy zbiorowe zamówienie na kalendarz http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Do środy najlepiej proszę przemyśleć kto chce kalendarz i ile sztuk ewentualnie. Postaram się być na spocie to się dogada szczegóły, ale w razie co piszcie najlepiej na priv żeby spamu nie robić, kto i ile chce. Przy zamówieniu zbiorowym cena za sztukę 20zł + koszty wysyłki do dogadania będą i to podzielimy na liczbę osób. Chciałbym w czwartek mieć już pełną listę, zebrać pieniążki i w przelać.
ja sie pisze na kalendarzyk :) i jak praca pozwoli to na spocie w czwartek sie pojawie :) a jak nie to przelewem wyslę ci kaske
Shorty ja tez kalendarz. .
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczke czerwonego GTV widzianego na Al.Usa chyba skręcił w Grenadierow godzina 16:35:) jechalem w przeciwnym kierunku rajdo...
powtórka z tamtego roku :) liczę na Was :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ml#post1524499
[QUOTE=dejon;1524145]Pozdrawiam kierownika lub kierowniczke czerwonego GTV widzianego na Al.Usa chyba skręcił w Grenadierow godzina 16:35:) jechalem w przeciwnym kierunku rajdo...
Wyslano z Noki 3110:)[
Przepraszam chyba mi sie podfora popier.....:)
Oki Tofik więcej się nie powtórzy. .;)
Bez zmian czwartek na Gocławiu?
Bez zmian
ok a jak o 21 ruszę z Mokotowa to jest sens tam do Was jechać?
Czyli przelew doszedł. :D
Jeżeli byśmy jechali np. w przyszły weekend to jestem jak najbardziej chętny na taką wycieczkę.
Samochody sa nikogo nie ma. Gdzie Was wywiało?
Dzięki za spota. Słabo coś z frekwencją, ale i tak fajnie było :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mało nas mało nas ale..:)i tak daliśmy rade:)dzięki za spota.I możne nowy uczestnik się zarazi od giulietty:)..I jak tam lodzik??pomógł??:)na gardełko?:)
Dodano po 4 minutes:
A ha nie dodałem ..podziękowanie za ciacho które było bardzo słodkie i dobre:)i oczywiście dużo szczęścia na nowej drodze życia...:)
Podziękowania za torcik :)
Dzięki za spot :)
A Szocik to dostaje karnego kut.... węża za brak obecności :P
Ave Alfa Ave Benzina !!!! :D