A moze cos na jutro? Walka adamka ze szpilka....knajpa pierwsza liga na ul.kłopotowskiego dobre tanie piwko
Wyslano z Noki 3110
Lokalizacja Praga przy kino praha przy ul.jagielonskiej .obecnosc obowiązkowa
Wyslano z Noki 3110![]()
18:00
19:00
20:00
A moze cos na jutro? Walka adamka ze szpilka....knajpa pierwsza liga na ul.kłopotowskiego dobre tanie piwko
Wyslano z Noki 3110
Lokalizacja Praga przy kino praha przy ul.jagielonskiej .obecnosc obowiązkowa
Wyslano z Noki 3110![]()
Ja przyjadę samochodem. Pić za bardzo nie mogę, bo następnego dnia muszę złapać taxi do Gdyni.
Ja jutro mam koncert w domu kultury w Ożarowie![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Koncert to po koncercie bo walka zaczyna sie późno
Wyslano z Noki 3110![]()
Po koncercie przewidziany jest skromny poczęstunek![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Czyli najebaju możesz przyjechać. .
Wyslano z Noki 3110![]()
Ogłoszenie parafialne:
Robimy zbiorowe zamówienie na kalendarz http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Do środy najlepiej proszę przemyśleć kto chce kalendarz i ile sztuk ewentualnie. Postaram się być na spocie to się dogada szczegóły, ale w razie co piszcie najlepiej na priv żeby spamu nie robić, kto i ile chce. Przy zamówieniu zbiorowym cena za sztukę 20zł + koszty wysyłki do dogadania będą i to podzielimy na liczbę osób. Chciałbym w czwartek mieć już pełną listę, zebrać pieniążki i w przelać.
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
ja sie pisze na kalendarzyki jak praca pozwoli to na spocie w czwartek sie pojawie
a jak nie to przelewem wyslę ci kaske
Shorty ja tez kalendarz. .
Wyslano z Noki 3110![]()
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczke czerwonego GTV widzianego na Al.Usa chyba skręcił w Grenadierow godzina 16) jechalem w przeciwnym kierunku rajdo...
Wyslano z Noki 3110![]()