Po zdjęciu już wiem czyja to 155 i od kogo ją ma;) ale nie wiem czy to dobry pomysł aby tak zadbany egzemplarz dawać w jego łapy:o
Grzybu tylko nie zniszcz jej tak jak czerwoną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Spoko loko, ochłonąłem trochę bo się zajarałem jak dzieciak:) i auto raczej doprowadzę do ideału i będę nią jeździł na codzień - ma zdrową budę, mam bdb silnik którego nie mam zamiaru dotykać a jedynie wsadzić i jeździć więc wszystko do siebie pasuje jak ulał. Co prawda będę ją rozbierał czasem ale w takim samym celu jak Rafał, żeby ją maksymalnie dobrze zakonserwować, muszę nakupować tych specyfików do profili zamkniętych i będę działał.
Artek, co do zdjęcia to się nie mylisz, wiedziałem że się domyślisz:)
Może jednak będe na spocie, ale raczej nie 155 :(
Kółku wzajemnej adoracji dziękówa za spota i do następnego:D
Do zo:)
155'ka pojechała do nowego wł-la do Nowego Dworu Mazowieckiego. Właściciel ma założyć profil tu na alfaholikach. Was chłopacy mimo to że jeżdżę klekotem nie opuszczę. :) Na pewno wrócę do 155'ki może pod koniec roku tylko v6 :) Mam cichą nadzieję.
Z tego co zauważyłem to nowy wł-ciel zadowolony pomimo trzeszczącego środka i urwanej (przez mojego braciaka) wczoraj klamki drzwi kierowcy :P
- - - Updated - - -
A niech służy długo nowemu nabywcy. :)
Zaczynamy nowy sezon,więc start w niedzielę 14.04.2013r o godz.12:00.Stadion Narodowy Warszawa.
Będzie grubo:P:D
Również wpadnę, ale nie alfą ;)
Będę.