Spoko loko, ochłonąłem trochę bo się zajarałem jak dzieciaki auto raczej doprowadzę do ideału i będę nią jeździł na codzień - ma zdrową budę, mam bdb silnik którego nie mam zamiaru dotykać a jedynie wsadzić i jeździć więc wszystko do siebie pasuje jak ulał. Co prawda będę ją rozbierał czasem ale w takim samym celu jak Rafał, żeby ją maksymalnie dobrze zakonserwować, muszę nakupować tych specyfików do profili zamkniętych i będę działał.
Artek, co do zdjęcia to się nie mylisz, wiedziałem że się domyślisz![]()
Może jednak będe na spocie, ale raczej nie 155![]()
Kółku wzajemnej adoracji dziękówa za spota i do następnego![]()
Do zo![]()
155'ka pojechała do nowego wł-la do Nowego Dworu Mazowieckiego. Właściciel ma założyć profil tu na alfaholikach. Was chłopacy mimo to że jeżdżę klekotem nie opuszczę.Na pewno wrócę do 155'ki może pod koniec roku tylko v6
Mam cichą nadzieję.
Z tego co zauważyłem to nowy wł-ciel zadowolony pomimo trzeszczącego środka i urwanej (przez mojego braciaka) wczoraj klamki drzwi kierowcy
- - - Updated - - -
A niech służy długo nowemu nabywcy.![]()
Zaczynamy nowy sezon,więc start w niedzielę 14.04.2013r o godz.12:00.Stadion Narodowy Warszawa.
Będzie grubo![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Również wpadnę, ale nie alfą![]()