pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz? :D hihi :)
Printable View
pewnie pomyliłem, dzisiaj jestem nie do życia, może to było samo rz? :D hihi :)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 1,8 TS spotkanego u Marcina na weselu:D
Pozdrowienia dla kolegi, którego nicku nie znam, ale spotkaliśmy się dzisiaj na BP w Lubartowie. Pogadane :)
ps. zapomniałam powiedzieć, że masz ładne chryzantemy :D
Pozdro dla Lobov'a widzianego dzisiaj parę minut po 8 w Woli Dalszej koło wiaduktu i dla czarnej (?) 147 RLA chyba na ramkach która jechała chwilkę później.
Macku nie pomykales dzis przypadkiem w strone Dębicy ok.15:20??Jechalem w strone Ropczyc i w Luizjanie(Lubzinie) mijalem sie z podobna do Twojej alfa.Nie zdazylem zauwazyc czy na ramkach czy nie.Jezeli to byles Ty to Pozdrawiam,a jezeli to nie Ty to rowniez Pozdrawiam z tym ze Tamta osobe:)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na ramkach, widzianą na światłach obwodnicy Ropczyc koło 18 mrugałem, kombinowałem ale zero odzewu. hmm mam nadzieje że nikogo nie wystraszyłem:D
Dominiku ja to najczesciej Ciebie namierzam w Jubilatce jak jestes bez Lucyny bo wtedy jestes najwolniejszy i latwo Cie przyuwazyc:)
.Tak na marginesie mam do Ciebie pytanko.Moglbym podjechac w ktorys dzien do Ciebie??Wpialbys mnie w FESa bo mi wyskoczyl blad VDS/Hill Holder.W sumie zniknal ale nie wiem co by to moglo byc-czujnik polozenia pedalu sprzegla,przelacznik na pedale hamulca,modul VDS/HH,centralka wtryskowa.Ponoc wszystko to moze byc.Pozdrawiam
Pozdrawiam "kierownika" i jego nowa alfe spotkanego w rzeszowie
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
pozdrawiam kierownika 156 widzianego pod Jubilatka w Ropczycach :) blachy chyba RRS 9a72 czy jakos tak :P
pozdrawiam wlasciciela czerwonej 156 RZE na klubowych ramkach zaparkowanej pod auchan
Pozdrowiska dla kierowcy białej 156 SW na rzeszowskich numerach w klubowych ramkach. Jechałem wieczorkiem chwilkę za Tobą i wpadły mi w oko również naklejki na zadku Twojej belli :) .....Lwg.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW na blachach RSA.... z ramkami, który po godz.18 w piątek ustawił się koło mojej belli na parkingu pod Tesco w Rzeszowie:) Chyba celowe działanie, a nie przypadkowe:D
Pozdrowienia dla Pani w czerwonym MITO widzianej przed siódmą na ul. Krakowskiej, niestety nie machane i nie mrugane.
Pozdrowienia dla Maćka, który wyjeżdżał z biura w Łańcucie dzisiaj po 7 rano.
Następnym razem będę machał, ale raczej nie pomrugam, aktualnie ul. Krakowską przemieszczam się na piechotkę, Alfy zimują w garażu.A widzieliśmy się na wysokości cukierni. Pozdrawiam
Maciek ty na Jimnym masz pomarańczowego koguta?
Dokładnie zielony ciemny metalik kolor(często jest tak brudny, że koloru nadwozia nie widać i wygląda jak piasek pustyni), na dachu tylna lewa strona kogut pomarańczowy, po srodku antena CB, a na drzwiach naklejki z nazwą firmy, ale nie będę pisał jakiej żeby reklamy nie robić:P
Wczoraj przez Rzeszów czarnym jechałem bo moj na serwisie, a dzis i pare dni najbliższych śmigam Astrą 3 na blachach WI.... :P
Taka mała opowiastka z uzytkowania Jimny:
Klocki hamulcowe wymieniam co 4 tys. km:P
Tarcze hamulcowe co 15 tys km:P
to co ty te klocki masz zrobione z masla? ;) :D
Pozdrowienia dla czarnej alfy 156 FL na ramkach klubowych RSA...., czarnej 156 oraz srebrnej gtv. Wszystkie spotkane dziś koło 16 w Rzeszowie na Bohaterów Westerplatte. Niestety nie pomachane bo wszystkie alfy zaparkowane pod blokiem...:(
mam pytanie czy moze ktorys z kolegow jutro po poludniu(po godz.15) badz w niedziele wieczorem wybiera sie w strone Tarnowa/Krakowa bo potrzebuje transporcik do Tarnowa po odbior zbiorniczka wspomagania a nie chce zatrzec pompy w swojej alfie.Jakby ktos jechal i byl tak mily i mnie zabral to bylbym wdzieczny.Najwyzej sprawdze jak sie jezdzi koleja bo juz dawno nie jechalem PKP.Pozdrawiam
jade jutro o 3 rano w tamtym kierunku wiec jesli masz ochote przekoczowac do rana gdzies w Tarnowie to moge Cie zabrac :D, jak dobrze pojdzie to po poludniu moze wrocisz ze mna ale juz jako pasazer SW :)
Pawel to koniecznie musimy sie spotkac zebym obczail to Twoje SW.Gdzie to jedziesz??156 FL??Wrzuc jakiegos linka zeby mozna bylo obczaic.Dzieki Panowie za propozycje ale jednak dzis pojade z moja kobieta jej wozem.Dzieki za oddzew i checi SŁOWIKU.Pawla pomijam bo se jaja robil
nigdy w zyciu :)