Pozdrowienia dla czarnej alfy 156 FL na ramkach klubowych RSA...., czarnej 156 oraz srebrnej gtv. Wszystkie spotkane dziś koło 16 w Rzeszowie na Bohaterów Westerplatte. Niestety nie pomachane bo wszystkie alfy zaparkowane pod blokiem...![]()
mam pytanie czy moze ktorys z kolegow jutro po poludniu(po godz.15) badz w niedziele wieczorem wybiera sie w strone Tarnowa/Krakowa bo potrzebuje transporcik do Tarnowa po odbior zbiorniczka wspomagania a nie chce zatrzec pompy w swojej alfie.Jakby ktos jechal i byl tak mily i mnie zabral to bylbym wdzieczny.Najwyzej sprawdze jak sie jezdzi koleja bo juz dawno nie jechalem PKP.Pozdrawiam
jade jutro o 3 rano w tamtym kierunku wiec jesli masz ochote przekoczowac do rana gdzies w Tarnowie to moge Cie zabrac, jak dobrze pojdzie to po poludniu moze wrocisz ze mna ale juz jako pasazer SW
![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pawel to koniecznie musimy sie spotkac zebym obczail to Twoje SW.Gdzie to jedziesz??156 FL??Wrzuc jakiegos linka zeby mozna bylo obczaic.Dzieki Panowie za propozycje ale jednak dzis pojade z moja kobieta jej wozem.Dzieki za oddzew i checi SŁOWIKU.Pawla pomijam bo se jaja robil
nigdy w zyciu![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!