ma ktos kody bledow do AR 159? :P
Printable View
ma ktos kody bledow do AR 159? :P
wlasnie nigdzie nie ma takiego bledu w 159 :/ P001 skasowalem... pojezdzilem zeby zobaczyc czy znowu sie wyswietli... no i nic ... mialem jeszcze jeden blad ;) zarowka od podswietlenia tablicy ;) jakby ktos potrzebowal sprawdzic belle to zapraszam :P
Przeczytaj post Szerszenia błąd wewnętrznej centralki :) http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ierowcy-2.html
ok dzieki :)
czytalem to wczesniej ;) ale to o 156 :P i ze niby nie da sie wykasowac... a ja wykasowalem bez problemu i nie wrocilo
nie mialem kabla:/ dopiero w weekend kupilem go od Bartka ;)
yhm :) dzieki ;) dopiero zaczynam zabawe z kablem ;) mialem kieys sytuacje z mechanikiem ze skasowal mnie 50 euro za podczepienie do kompa ... pokazalu mu blad...ale nie wiedzial co to za blad ;P
wykasowal ;) ale nie znal na tyle angielskiego zeby powiedziec co to :P kasowalismy w samochodzie Zony ;) fiat stilo :P
Ja kiedyś zapłaciłem dychę za podpięcie do kompa. Mechanik tylko się podpiął i nie wiedział co dalej, a ja mu mówiłem co ma robić. Chyba mu się głupio zrobiło i skasował mnie "half price" :lol:
Ja ostatnio z 2.4 byłem u dwóch mechanioróm nie miałem kabelka jeszcze wtedy i nie mogli w ogóle sie połaćzyć z bella dopiero trzeci snapoonem sie połaczył pokazał błedy ale on mi tego nie zrobi nawet nie wiedział gdzie jest EGR i nie wziął ode mnie nic najpierw przysłał młodego którego musiałem uswiadomić gdzie jest Turbo bo nie mógł zlokalizować :D
Tak apropos zlotu... Zabierze ktoś Bartka ze sobą?
ja postaram sie tylko w zaleznosci z ktorej czesci Dublina bede jechal ;)
Ja bym zabral Bartka ale nie wiem czy przyjade niestety. Mam teraz troche wydatkow na glowie zwiazanych z ta 166. Do piatku bede wiedzial co i jak.
- - - Updated - - -
KYB bardzo dobre, jesli chodzi o amortyzatory, raczej same pozytywne oceny w necie. Mysle ze sprezyny tez. Mam tez komplet sprezyn na przod standard ze swojej 166 ale chyba tobie nie podeja ? :)
no raczej nie podejdą ale dzięki za chęci ;)
mam nadzieje ze sie uda :) jeszcze nie wiem gdzie bede bo sobota lub niedziela mam byc rano na uczelni w sprawie swojej pracy mgr :P
Czester co tam z miejscówą?
bedzie ladnie to wyskoczymy nad wode!
bedzie padalo.................to zabiore was do Mc Donalda:D:D:D:D;)
mam dwie bardzo glebokie rysy na srebrnej 147, czy ktos zna jakies magiczne markery lub pasty co moga przynajmniej troche je schowac???:(:confused:
malowanie polowy samochodu z powodu zarysowania to troche chore!:mad:
a za kazdym razem jak przechodze i widze az mnie krew zalewa!!!:mad:
Też mam takich kilka. Będzie o czym rozmawiać w niedziele :) Czester, dajcie jakiś parking jako miejsce spotkania, żeby się nie pogubić w mieście, a potem coś zorganizujemy w zależności od pogody (w/g prognozy 10 dniowej ma być sucho).
na srebrnym aucie chyba jest najciezej zakryc rysy :/ w czerwonych stosowałem:
http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_255240
w stilo pokryłem pół zderzaka ta kredką ;) jakiś rok temu i trzyma sie do dzisiaj :) warunek: zdarte do białego
albo na małe obszary:
http://www.turtlewax.com/product-detail.aspx?prodid=71
Jakby ktos widzial bude do 147 5d na sprzedaz to dajcie znac - nowy pomysl w mojej glowie ;)
ok Panowie to jak z miejscem ? ;) moze jakies jeziorko ( w razie dobrej pogody)? ma ktos przenosnego grilla? :) kazdy moze jakies zarlo wziac ze soba ;)
Ja juz wiem ze bede jechal od strony Bray
Na początek może ustawmy się na jakimś parkingu pod lidlem czy inną biedronką, żeby się nie pogubić, a potem sobie gdzieś pojedziemy
czyli godzina 13:00 zostaje?
Robimy liste? Moj znajomy chyab jeszcze bedzie;) czekam na jego odp. Ma czarna 159:)