Rozumiem saroo ale mogles w takim razie napisac, ze nie dasz rady. Szczegolnie, ze sie przypominalem, ze czekam na odpowiedz. Mialbym wtedy mozliwosc znalezienia innej osoby, ktora obrobilaby moje zdjecia.
Printable View
Informuję wszystkich zainteresowanych, że Kalendarz Alfaholików na rok 2012 powstanie zgodnie z planem. Pojawiające się tutaj informację że będzie inaczej, są nieprawdziwe. Wszyscy dostaną informację na maila gdy już będzie można zakupić kalendarz.
zmusiłem się by wszystkie oglądnąć i jeśli na ponad 100 zdjęć dosłownie kilka jest fajnych to niekoniecznie powód do hańby dla fotek Alf
spora część zdjęć typu pimp my ride... z felgami które mają robić wrażenie... i pewnie dlatego wydają się korzystniejsze niż zdjęcia prezentowane u nas
Już nie chodzi o treść, tylko o formę. Praktycznie każde zdjęcie na vwgolf jest bardzo dobre technicznie. I nie zupełnie ma tu do rzeczy liczba użytkowników. Tam ludzie jakoś bardziej potrafią się zorganizować, mają więcej chęci. U nas jest wąska grupa użytkowników która zarówno udziela się na forum jak i przysyła swoje zdjęcia na konkurs, niestety :)
Techniki to niestety brakuje - ja swego czasu przysłałem zdjęcie zrobione telefonem :). Oczywiście do konkursu nie weszło ale mi i tak się podoba ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/
@Drift-r: byś kucnął pokazał trochę lewej strony Belli i było by dobrze :)
[/ATTACH]QUOTE=drift-r;707203]Techniki to niestety brakuje - ja swego czasu przysłałem zdjęcie zrobione telefonem :). Oczywiście do konkursu nie weszło ale mi i tak się podoba ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/[/QUOTE]
a ja chyba wysłałem takie i tez nie weszło :( i tez mi sie podoba :)
Załącznik 39300 Załącznik 39301
Pietia ale dobrze wiemy o tym, ze tutaj 100tys użytkowników nie jest wyznacznikiem. Tam po prostu się ludziom chce i tyle. Podejmują inicjatywę, sami chcą pokazać samochody z lepszym świetle itd. Nie każdy z nich przecież fotografuje, ale kolega koledze itd... i tak się kręci :)
na forum VW pojawił się temat, że VW Trends ma być w krk i trzeba im wysłać zdjęcia bo może samochody by na sesję trafiły do tej gazety to od razu znalazło się kilkunastu chętnych gdzie jeden drugiemu pomógł foty wykonać i w marcu ma się pojawić 4 czy 5 samochodów z krk. A u nas mało komu się chce pomyśleć nad fajna fotą :D
nawet jak proponowałem sesję na zlocie ogólnopolskim z modelkami i stworzyć na prawdę fajny kalendarz to nikt z organizatorów mi nie odpisał. A oferowałem pomoc i profesjonalny sprzęt studyjno-plenerowy. Tuti był chętny tyle, że sam Tuti to akurat za mało :D
Może w tym roku się uda ;)
no po prostu lipa z jakością :D