Informuję wszystkich zainteresowanych, że Kalendarz Alfaholików na rok 2012 powstanie zgodnie z planem. Pojawiające się tutaj informację że będzie inaczej, są nieprawdziwe. Wszyscy dostaną informację na maila gdy już będzie można zakupić kalendarz.
zmusiłem się by wszystkie oglądnąć i jeśli na ponad 100 zdjęć dosłownie kilka jest fajnych to niekoniecznie powód do hańby dla fotek Alf
spora część zdjęć typu pimp my ride... z felgami które mają robić wrażenie... i pewnie dlatego wydają się korzystniejsze niż zdjęcia prezentowane u nas
Już nie chodzi o treść, tylko o formę. Praktycznie każde zdjęcie na vwgolf jest bardzo dobre technicznie. I nie zupełnie ma tu do rzeczy liczba użytkowników. Tam ludzie jakoś bardziej potrafią się zorganizować, mają więcej chęci. U nas jest wąska grupa użytkowników która zarówno udziela się na forum jak i przysyła swoje zdjęcia na konkurs, niestety![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
@Drift-r: byś kucnął pokazał trochę lewej strony Belli i było by dobrze![]()
Pietia ale dobrze wiemy o tym, ze tutaj 100tys użytkowników nie jest wyznacznikiem. Tam po prostu się ludziom chce i tyle. Podejmują inicjatywę, sami chcą pokazać samochody z lepszym świetle itd. Nie każdy z nich przecież fotografuje, ale kolega koledze itd... i tak się kręci
na forum VW pojawił się temat, że VW Trends ma być w krk i trzeba im wysłać zdjęcia bo może samochody by na sesję trafiły do tej gazety to od razu znalazło się kilkunastu chętnych gdzie jeden drugiemu pomógł foty wykonać i w marcu ma się pojawić 4 czy 5 samochodów z krk. A u nas mało komu się chce pomyśleć nad fajna fotą
nawet jak proponowałem sesję na zlocie ogólnopolskim z modelkami i stworzyć na prawdę fajny kalendarz to nikt z organizatorów mi nie odpisał. A oferowałem pomoc i profesjonalny sprzęt studyjno-plenerowy. Tuti był chętny tyle, że sam Tuti to akurat za mało
Może w tym roku się uda
no po prostu lipa z jakością![]()