Zobaczyłem ramki, to oblookałem. Ładne masz to autko, ładne... i te felgi... miód :)
Printable View
Dzięki, sam jeszcze nie mogę się na nią napatrzeć bo jeżdżę nią od niedawna ;) Jestem jej trzecim właścicielem z forum, kupiłem ją od looka (LoOk666), który z kolei kupił ją od marshalla :)
Znowu wczoraj przed północą słyszany, a jakieś 15 minut później widziany Maykee, jak puszczał czarne bąki na Legnickiej :D
Na parkingu pod Carrefourem w Kłodzku widziana we wstecznym lusterku odjeżdżająca srebrna 156 Sportwagon po liftingu. Szybki rzut oka na felgi i skojarzenie z kolegą peenbe. Tak więc jeśli to ty to pozdrawiam, a jeśli nie to... również pozdrawiam.
_Mumin_ widziany przed 21 skręcający ze stacyjnej w legnicką.
dziś na trasie Gryfów Śl.-Jelenia Góra na wysokości Krzewia spotkana czerwona(bordowa) 146. po wyprzedzeniu mrugłem awaryjnymi.kolega miał klubowe ramki i tak myślę czy to nie użytkownik madasyl? czesto widuje tą alfe przy PZMocie w J-G pozdrawienia od czerwonej 156 :)
Pozdrawiam alfe na ramkach, za ktora specialnie stanalem z przodu na parkingu UEKu :D Srebna ze spoilerem.
a mnie ktoś kiedyś widział ;)
Byłem ostatnio u kolegi hyieh w Byczeniu koło Kamieńca Ząbkowickiego.... Ale Cie tam nie widziałem :(
Ha, tym razem to ja dostrzegłem raina na Kasprowicza około 15. Probowałem machnąć, ale zanim przetworzyłam działanie Alfa --> ramki --> DDZ = rain = machnąć, to rain juz mnie minął :D
Znowu będe Was wypatrywac z zastepczego :) po raz 4-ty :)
Ja Cię kiedyś widziałem ! ! ! A nawet Was ! -> 156 i Kappę :D
To było w dniu zakupu Waszej 156-tki - wracaliście do Kamieńca ;) Zajechałem wtedy błękitną 156 z jasnymi skórami (które Wam podkupiłem :D) na stację paliw jak zobaczyłem Was na awaryjkach z kapciem ;p
Pozdrowionka,
Wojtek - Barus91 - Ząbkowice ;p
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 14:01 ----------
Ja miałem być u Niego wczoraj, ale chyba baluje we Wro :D
Dlatego zgadam się z Nim w innym terminie :)
W piątek - jeśli dobrze pamiętam - mijany Ninja w swej błękitnej 156 :)
W tej sam dzień widziana także bardzo ładna czarna 156 po FL z klubowymi ramkami (jeśli dobrze pamiętam, to Alfa kolegi splen) - DJ49404
Pozdrawiam ! :)
Wczoraj, ok 14:15, przy budynku "Poczta Główna" we Wrocławiu widziana ciemna 156 na ramkach.
Kto pomykał? :)
a ja wczoraj przejechałam cały Wrocław i jak zwykle nikt mnie nie widział ;))
siemano co tam słychać, moja alfeta wygląda już znacznie lepiej niż "ostatnio" hehehe gdzie Ty się podziewasz, że Cię nie widuję w Ząbkach??? :)
W sobotę między 10 a 14 przez okna hotelu na placu dominikańskim też trochę alf widziałem. :)
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy (chyba) DJ XXXXX ktory mnie puszczal dzisiaj na skrzyzowaniu Trzebnicka / Poboznego okolo 16.20 :)
Od niedzieli wieczór do piątku w okolicach południa - Wrocław.
A pozostały czas jestem w domciu w Z-cach :)
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
Jest... na zad00piu takim :D
Kolega ŁYSY ma zaraz obok mieszkać :D ... tylko coś się ociąga chłopak ;)
dzisiaj po 17:00 widziane dwie Alfy 156, srebrna DLE (lub DL) w okolicach Lubina oraz w Gogołowicach (trasa Lubin-Wrocław) czarna FMI
Rafalo wypatrzony na kozielskiej obwodnicy. Pozdrawiam :)
Wczoraj srebrna bodajze 166 (ale mogę się ostro mylić) trzykrotnie po 15 w okolicach Olszyny, Gryfowa, Mirska na tablicach DOL
I dzisiaj w Lubaniu przed 19 czarna 156(?) na jakichś Warszawskich ;)
Kurde, muszę się pouczyć tych modeli :D
Pozdro dla Pociesznego, którego Alfę widziałem wczoraj przy Kleczkowskiej (a dokładnie na Dębickiego)
Dzisiaj koło 9 na kzaimierza srebrna 156 DOA w sedanie zaparowana strasznie więc mnie nie widział kierownik chyba :P
Pafka stoi tam stoi do jutra chyba się nie ruszy bo nie mam czasu zabrac sie za naprawde, a zastepczy qashqai mi się podoba :)
Ja wczoraj też 2 krotnie leciałem przez prawie cały Wrocław(z A4 aż do końca Wyszyńskiego) ale napotkane alfy miały niekumatych kierowników i nikt nie odwdzięczył się mrugnięciem, a sądząc po waszych wpisach tutaj sporo was się powinno mijać :) muszę się lepiej rozglądać. Wolniej się już i tak nie da jeździć z zawiasem -40 po Wrocławiu jeżdze w zakresie 30-40km/h :/
Dziś na wylocie z Opola w kier. Strzelec ok. godz. 15.30 widziana Alfa 147. Tablice chyba OKR ...
Dzisiaj widziana czarna 156 okolo 12 tej na Białowieskiej kolo QF z ramka z tylu
pzdr
Pozdrowionka dla kierowniczki czarnego Spaidera widzianego dzis na Chabrach po 15 na numerach OPO
dziś widzianiu:
Biała Giulietta DW 240** we Wrocławiu, ul. Bardzka, ok. 9.45
Czarna 166 OPO **** w Opolu, ul. Ozimska ok. 14.45
Czarna GTV (brak tablic!) we Wrocławiu, ul. Rakowiecka. Stoi tam co najmniej tydzień. Ładna :)
pozdrowionka wszystkim
Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147 mijanej dzisiaj parę minut po godzinie 16 na skrzyżowaniu Pomorskiej z Dubois:) Zobaczyłem ramki klubowe i mrugałem ale pani kierowniczka chyba bardzo zamyślona była i mnie nie dostrzegła :P
Dziś widziana Alfa Brera brązowa OPO **** w Opolu, na remontowanym wiadukcie na ul . Ozimskiej ok. 17.