A ja nadal nie mam naklejek :( i niewiem kiedy bede miał bo niemam zabardzo czasu u was sie pojawic "praca" jak by ktos miał na zbyciu to 3 bym chciał lub coz chociaz jedna :)
Printable View
A ja nadal nie mam naklejek :( i niewiem kiedy bede miał bo niemam zabardzo czasu u was sie pojawic "praca" jak by ktos miał na zbyciu to 3 bym chciał lub coz chociaz jedna :)
naklejki mam ja :) i 3 sztuki Ci mogę odłożyć ;)
Witam po dłuższej przerwie :)
Mrutyś jak bys jakąs naklejeczke odłożył to było by fajnie
na następnym spocie napewno bede :)
Jak wypali spot tego 27 to postaram się przyjechać moją nową furą ;)
A ja bym się chętnie pojawił, ale samochód u mechanika w Niepołomicach :-( Całe Święta siedzę w nerwach. Szkoda bo nigdy nie byłem na spocie Alfy.
u którego mechanika masz tę alfę w niepołomicach?
Niestety nie Alfę, ale też czerwony :D Focus MKI, ale miałem 2 alfy w rodzinie i od ponad 10 lat jestem sercem i myślami przy Alfie. Samochód stoi u Adama, znajomego. Nie jest to typowy zakład bo chłopak robi we własnym garażu, dopiero rozkręca działalność. Ale dlatego to lubię - niszowy mechanik. Zna się na wszystkim, można pogadać, pośmiać się, napić kawy/piwa/zapalić i podglądać przy pracy. Ceny bardzo przystępne, przynajmniej wiem, że nie zrobi mnie w buca, tak jak chciało mnie zrobić kilku krakowskich mechaników. O której jest spot? Może przyjadę MPK jak nie odzyskam jeszcze wozu :D
To ja pociagne jeszcze temat tego mechanika.To jest moze ten mechanik za Gac-em?
A co to jest GAC? :D Oficjalnie firma nazywa się TransSprint, oferuje też usługi przewozowe. Okolice jednostki OSP.
jak dasz rade to podaj mi numer do tego mechanika kumpla może jak coś będę potrzebował to dam mu zarobic:):)
Jak się tu teraz wysyła PW? :D Już znalazłem :D
Sa 4 stacje benzynowe w Niepolomicach jedna to wlasnie Gac,zreszta niewazne myslalem ze chodzi Ci o mechanika ktory sie miesci za ta stacja w strone Woli Batorskiej.
TransSprintu nie znam.Osobiscie jak sam czegos nie naprawie to jezdze to Pana Stepniewskiego ma warsztat pod lasem w Niepolomicach.Godny polecenia(ceny dobre);-)
to co z tym spotem 27 ???? będzie ktoś ??? mrutyś a ty będziesz ??? bo chce wreszcie te naklejki :)
ja się pewnie pojawie :)
ja też bede i mam nadzieje że uda mi sie zdobyć naklejkę
Przyjechałbym do Was, ale jutro Bellina będzie miała robione hamulce tył, łożyska amorków i pasek kinowy, więc raczej się nie wyrobię... No chyba, że dam radę to zrobić w miarę szybko to wpadam, wczoraj byłem w Krk to jutro też mogę dojechać :)
Pozdrowionka!
ja odpadam, niestety, do zobaczenia po 11tym czerwca
To jutro się opalamy ??? A kolega z kompem będzie bo w moim Boxerku po zmianie sondy nic się nie zmieniło... spalanie zmalało ale marchewa świeci...
a ja sie właśnie neistety spóźnię albo w ogólę się nie pojawię .. eh ;/
super to przyjeżdżam jutro, mrutyś tylko nie zapomnij naklejek zabrać ze sobą ;) teraz są po 3 zł tak??
i niestety odpadam...bawcie sie dobrze
ja mam spotkanie z klientem o 18 wiec jesl mi sie uda przybyć to troszkę sie spóźnię
jesli by mnie nie było to proszę Mrutyś odłóż mi jedna naklejkę
bede... w najgorszym wypadku kwadrans po 19ej
Jak na pierwszy raz nie było tak zle hehe zarcik bylo milo poznac ;] pzdr
Ufff a na stella sawickiego rozstawili się z suszarką (mieli ISKRĘ czyli jedna z najlepszych, ba najlepsza w pasmie mikrofalowym K)... dobrze że nikogo swojego nie wyhaltowali
oooo tutaj
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...7&ie=UTF8&z=16
Co do naszego Boxera - sprawdzę jeszcze co da się w temacie zrobić
Do zobaczenia na następnym spocie :hello:
Nieźle wczoraj wyglądaliście pod Krokusem, nawet trochę autek przyjechało. Ja niestety musiałem trochę popracować. Do zobaczenia na następnym.
mi tez sie niestety nie udało
nigdy wiecej takich klientów jak wczoraj:(
Cześć, przeglądnąłem 3 strony wstecz ale nie znalazłem informacji której szukałem. Kiedy i jak często organizujecie spotkania? Przygarniecie nowego klubowicza? :P
Co 2 środa pod Krokusem albo w Krokusie na I piętrze parkingu. Wypada za dwa tygodnie.
---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:32 ----------
O dzięki. Wczoraj zapędziłem się tak zupełnie przypadkiem na jakieś forum moto, gdzie chłopak z Punto opisywał, że mu się też wtryski zapalały ale nigdy na zimnym silniku. Pojechał do majstra, kombinowali i miał wymieniać wtryski ale okazało się że.... wtyczka z jednego wtrysku była nieco pęknięta i luźna. Więc jak był zimny silnik to było ok a jak się nagrzał to już były przerwy w dostawie prądu. Zmienił wtyczkę i jest ok. W sumie podobnie do mnie, bo myślmy pod Krokusem poruszali kable i 2 dni nic nie świeciło. Wczoraj się zaświeciło. Pocieszam się, że to może to. Z drugiej strony, same wtryskiwacze nie drogie na szczęście. A komputer.... jest pod dywanikiem u pasażera... dywanik jest na rzepie. I tak dobrze, mogli go do pod podsufitkę wsadzić przecież :D
Niezle.... tam chyba tylko nie szukaliśmy wtedy. Czyli do obserwacji pacjent.
w tą środe znowu mnie nie bedzie bo jest mecz wiec bede na Reymonta:)
kurcze kiedy ja będę miał w końcu tą naklejkę:(
dudzik87, jak się zbiorę i będą naklejki to Ci wezmę. Najwyżej tu się gdzieś spikniemy albo Ci na dole pod sklepem, albo się wytargasz na górę :)