Jak na pierwszy raz nie było tak zle hehe zarcik bylo milo poznac ;] pzdr
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Jak na pierwszy raz nie było tak zle hehe zarcik bylo milo poznac ;] pzdr
Ufff a na stella sawickiego rozstawili się z suszarką (mieli ISKRĘ czyli jedna z najlepszych, ba najlepsza w pasmie mikrofalowym K)... dobrze że nikogo swojego nie wyhaltowali
oooo tutaj
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...7&ie=UTF8&z=16
Co do naszego Boxera - sprawdzę jeszcze co da się w temacie zrobić
Do zobaczenia na następnym spocie![]()
Ostatnio edytowane przez krakow_kult ; 27-04-2011 o 21:33
Nieźle wczoraj wyglądaliście pod Krokusem, nawet trochę autek przyjechało. Ja niestety musiałem trochę popracować. Do zobaczenia na następnym.
mi tez sie niestety nie udało
nigdy wiecej takich klientów jak wczoraj![]()
Cześć, przeglądnąłem 3 strony wstecz ale nie znalazłem informacji której szukałem. Kiedy i jak często organizujecie spotkania? Przygarniecie nowego klubowicza?![]()
Co 2 środa pod Krokusem albo w Krokusie na I piętrze parkingu. Wypada za dwa tygodnie.
---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:32 ----------
O dzięki. Wczoraj zapędziłem się tak zupełnie przypadkiem na jakieś forum moto, gdzie chłopak z Punto opisywał, że mu się też wtryski zapalały ale nigdy na zimnym silniku. Pojechał do majstra, kombinowali i miał wymieniać wtryski ale okazało się że.... wtyczka z jednego wtrysku była nieco pęknięta i luźna. Więc jak był zimny silnik to było ok a jak się nagrzał to już były przerwy w dostawie prądu. Zmienił wtyczkę i jest ok. W sumie podobnie do mnie, bo myślmy pod Krokusem poruszali kable i 2 dni nic nie świeciło. Wczoraj się zaświeciło. Pocieszam się, że to może to. Z drugiej strony, same wtryskiwacze nie drogie na szczęście. A komputer.... jest pod dywanikiem u pasażera... dywanik jest na rzepie. I tak dobrze, mogli go do pod podsufitkę wsadzić przecież![]()
Niezle.... tam chyba tylko nie szukaliśmy wtedy. Czyli do obserwacji pacjent.
w tą środe znowu mnie nie bedzie bo jest mecz wiec bede na Reymonta
kurcze kiedy ja będę miał w końcu tą naklejkę![]()
dudzik87, jak się zbiorę i będą naklejki to Ci wezmę. Najwyżej tu się gdzieś spikniemy albo Ci na dole pod sklepem, albo się wytargasz na górę![]()