Dużo pewnie zależy od stylu jazdy, ale myślę, że to całkiem przyzwoity wynik.
Printable View
...a ja sie podepne do tematu z moim pytankiem. Orientuje sie ktos jaki rozmiar zmiesci sie w 159 bez montowania dystansow?
mała dygresja - YOKOHAMA ADVAN Sport V103 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi oponami?
witam.
ja osobiscie jezdzilem na debicach- lipa. barum bravuris- bardzo szybko sie zdarly i jazda na mokrym to caly czas walka i strach przed wyleceniem z zakretu. hankooki letnie- takie sobie jakos jezdza, dosyc twarde. bf goodrich- zimowki zadziorne oponki radza sobie w kazdych warunkach bardzo dzielnie, dosyc agresywne, samochodem rzuca a pomimo to dalej idzie do przodu. michelinki, zimowki- jak dla mnie padaka na maxa. moge je porownac do winterstarow. obecnie jezdze na yokohamach i raczej nigdy nie zamienie ich na inne, nie da sie ich wyprowadzic z rownowagi. nawet na oblodzonej jezdni czulem sie pewnie w aucie. na zasniezonych krajowkach potrafilem jechac na nich 160 i nic nawet proby utraty trakcji. poradzily sobie na drogach i drozkach w okolicach zakopca.naprawde na zadnych oponach nie czulem sie tak pewnie. a mialem porownanie bo w pracy jezdze roznymi autami na roznych typach opon. w momencie przesiadki do firmowego auta, czulem co znaczy dobra opona.pewnie sa i lepsze opony, ale te calkowicie spelnily moje oczekiwania.