Ja nie mam Bose, ale odpowiedni konektor jest we wtyczce wpinanej pod A2.
Printable View
Ja nie mam Bose, ale odpowiedni konektor jest we wtyczce wpinanej pod A2.
A możesz wrzucić zdjęcie tylu jak podłączyłeś zmieniarkę (USB). Daj znać czy działa Ściszanie podczas dzwonienia. :). ja będę z tym walczył w następną sobotę :).
Densiona podłączyłem po prostu zamiast fabrycznej zmieniarki - niebieska kostka. Przewód mute mam nie podłączony, czyli zapewne ściszanie nie będzie działać. Jeszcze nie testowałem.
Witam,
Jak przetestujesz to daj znać jak to wszystko chodzi i wygląda :).
W którym miejscu zamontowałeś?? bo zastanawiałem się nad schowkiem ale nie wiem czy się zamknie jak do usb wetknę Pendriva??
Mam w schowku, bez problemu się zamknie. Na razie mam podłączony zwykły pendrive, ale już sobie zamówiłem specjalnie taki "mini", co wystaje może kilkanaście mm poza port :)
Póki co to za wiele nie miałem okazji potestować. Na pewno będzie drażnić podział na maks 4 foldery z muzą ;/
No i żeby móc posłuchać muzyki z telefonu przez bluetooth, pendrive musi być odpięty od USB...
Dzięki za odpowiedz. Ale tylko 4 foldery?? Myślałem że będzie więcej.Przynajmniej 10. Te zmieniarki Yatour tak chyba ma z tego co o niej czytałem.
No właśnie z folderami jest bieda w porównaniu do Yatoura ;/
Tu można ustawić CD1 do CD4 i odtwarzać osobno foldery, albo CD5 i leci wszystko, co jest.
Ale nędza. Szkoda, że nie ma Yatoura z BT.
Jest i jakby któryś z Kolegów chciał kupić, mogę sprzedać. Kupiłem go w Niemczech do MiTo, ale niestety z MiTo nie współpracuje dobrze. Na prośbę jednego z Kolegów sprawdzałem go w 159 i zachowuje się tak jak zmieniarka 10 płytowa. Cały zestaw YATOUR plus moduł BT - 300 PLN (więcej innformacji na PRV). Ja mam LOUDLINKA, który spisuje się bardzo dobrze.