-
Bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem dzisiaj będę podłączał komputer ale taki z prawdziwego zdarzenia dam gościowi 200 zł zobaczymy co to da Przypomnę tylko że wymieniłem czujnik na pompie CR czujnik na listwie wtryskowej czujnik Halla i zrobiłem na nowo rozrząd próbowałem Auto odpalać na samostart niestety dopóki psikam dopóty chodzi sprawdzałem już nawet kostkę na stacyjce i nic jest tylko 1 piny lekko brązowy ale wszystko działa odpisałem też czujnik od listwy wtryskowej żeby przeszedł w tryb awaryjny Ale nic to nie dało
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
-
A sprawdziłeś ten przepływomierz jak Ci pisałem ?
200pln za kompa ? To co on z hamownią przyjedzie ?
-
Nie ale ma ponoc drogi sprzet ze wszystko jest wstanie porobic :)
-
Odpinalem przeplywke i nie odpala na podlaczonej tez nie pali
-
Dobra byl u mnie facet z kompem i wiem co jest na bank nie leci paliwo czyli pompa ta co w baku jest:( spr mi przekazniki sa sprawne. I mam nowe bledy
-
-
Widzę naprawdę profesjonalny sprzęt był ;) Co to było, bo na mój gust WOW, Autocom, CDP albo Delphi bo wszystkie z nich to to samo. I robią dużo mniej niż FES/MES i AlfaOBD.
Pompa w baku pracuje w ogóle ?
Czujnik zderzeniowy Ci czasem nie zadziałał ? Jest bodajże po fotelem kierowcy.
-
Czujnik wstrzasowy dalem drogi byl wcisniety to go poklem i odskoczyl i pompe kupie jutro i zobaczymy a kolega wziol 50 takze portfel.nie odczul az tak:)
-
Ale czujnik wstrząsowy powinien być wciśnięty. Sprawdziłeś chociaż czy dochodzi napięcie do pompy paliwa ?
-
Przekazniki wszysrko i.bezp ok odkrece pompe rano:)