para? a jak pojedzie bobryt i tuti to tez muszą płacić za pokój jako para:)))))?
Printable View
para? a jak pojedzie bobryt i tuti to tez muszą płacić za pokój jako para:)))))?
myśle że lepiej jeśli to będzie wyjazd do włoch połączony z wizytą w muzeach moto. i odwiedzeniem kliku ciekawych miejsc. pchanie się na obchody to jak pchanie się do tesco przed samym bożym narodzeniem... Jak już pisałem - koniec lata/jesień by nie było tłoczno, żeby było taniej i łatwiej znaleźć nocleg.
Pingwin - brak mi czasem słów do twoich wypowiedzi... :P
Nie bedziecie więc na odslonięciu pomnika :)
Ja się wybieram na obchody rocznicy marki i alfy 75. Innej opcji nie przewiduję, najwyżej pojadę sam/z innymi posiadaczami 75 :P
Jakbym miał jechać (bo na razie niczego nie przesądzam) to też bym wolał taką opcję... Jechać na wczasy to wolę sam, wygodniej itd. :P
Usłyszeć 8C (z przed wojny) to faktycznie będzie chyba jedyna okazja na 100 lat.
Nie wiadomo jeszcze kiedy co i jak, zobaczymy którego dokładnie :)
Tuti, sorry, ale na początku prosiłem o wypowiedzi osób które faktycznie są zainteresowane wyjazdem, a nie tymi które wolały by... ;]
to nazwijmy temat wyjazd w roku 100lecia alfy;) JA tez nie widze innej opcji ni 75ka jej jubileusz laczony z 100leciem marki czy tam odwrotnie:D