Czerwoną 156 diagnozował kolega Reks od polo :))))
Printable View
Czerwoną 156 diagnozował kolega Reks od polo :))))
Zielony Punto z FFP także dziękuje za spot i pozdro dla całej ekipy.
za dwa tygodnie też bedą fiaciki :) przyjedzie mój były projekt bravo 1.8 GTT
szału nie ma :) http://picasaweb.google.com/nosscore...qy9LXKhN7F1gE#
Konrado czyżbyś zapalił się na V6??? Ta srebrna, która była ze mną niedługo będzie na sprzedaż... A swoją drogą, to Twoje plus moję, to prawie V6:girl_wacko:
A teraz o gorszych aspektach spotów-na wczorajszy muiałem się zamienić w pracy, zresztą na ostatni na którym byłem również-pech, że zawsze mam 2 zmiany. Najgorsze jest to, że mój zmiennik wczoraj zalał pałę i nie przyszedł do pracy-opier... od kierownika i koniec zamian!!! Więc apel do organizatora-maiki nie da się zmienić daty???
Chciałbym ale nie szukam, bo za bardzo doinwestowaną mam swoją :) A jak dobrze liczę, to moja plus Twoja to nie prawie V6, tylko R8 :D To by było dobre - jak hybryda, silnik benzynowy z dołączanym dieslem :P Były już różne przeróbki "bimotore" różnych aut, ale PB+klekota jeszcze nie widziałem :P To by było dobre - od niskich ciągnie diesel, potem benzynka+dieselek, na końcu sama benzynka, a w średnim zakresie obrotów objeżdżałaby wszystko co jeździ :P
Z robotą na zmiany taki sam problem ma moja żona, jak już pisałem, tez nie może dotrzeć na spota. Ale nie wiem, czy ten "uświęcony świecką tradycją" termin będzie do zmiany :(
Co do innej włoszczyzny na spotach, to fajnie, może Forza Italia obejmie honorowy patronat i pobijemy w końcu ten rekord frekwencji :P
BTW-dwa tyg. temu obok był chyba spot cienkich i sejciaków :) Też było ich koło 10-ciu :)
Możemy to przedyskutować na najbliższym spocie bo jego nie ma sensu już zmieniać. Ja nie widzę problemu.
Jaki patronat ??????
Są to cykliczne spotkania alfistów z Warszawy i okolic więc co chcesz tu patronować.
PS
Już dawno nikogo z założycieli Forzy nie było na spocie organizowanym przez nas jak dobrze pamiętam to będzie z rok
To był oczywiście żart, zapomniałem dodać tylko ;) Generalnie chodziło mi o udział fiacika, miesiąc temu lancii Y, a na najbliższym spocie dwóch fiacików :) I że wielu (kilku co najmniej) z nas jest też na forzy zarejestrowanych i że to akurat forum skupia całą włoszczyznę :) Nie chciałem nikogo urazić ani nic... :Peace-Cow: :D