Czerwoną 156 diagnozował kolega Reks od polo)))
Czerwoną 156 diagnozował kolega Reks od polo)))
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Zielony Punto z FFP także dziękuje za spot i pozdro dla całej ekipy.
za dwa tygodnie też bedą fiacikiprzyjedzie mój były projekt bravo 1.8 GTT
Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
TEL.515-428-547
Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn
https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458
Konrado czyżbyś zapalił się na V6??? Ta srebrna, która była ze mną niedługo będzie na sprzedaż... A swoją drogą, to Twoje plus moję, to prawie V6
A teraz o gorszych aspektach spotów-na wczorajszy muiałem się zamienić w pracy, zresztą na ostatni na którym byłem również-pech, że zawsze mam 2 zmiany. Najgorsze jest to, że mój zmiennik wczoraj zalał pałę i nie przyszedł do pracy-opier... od kierownika i koniec zamian!!! Więc apel do organizatora-maiki nie da się zmienić daty???
Chciałbym ale nie szukam, bo za bardzo doinwestowaną mam swojąA jak dobrze liczę, to moja plus Twoja to nie prawie V6, tylko R8
To by było dobre - jak hybryda, silnik benzynowy z dołączanym dieslem
Były już różne przeróbki "bimotore" różnych aut, ale PB+klekota jeszcze nie widziałem
To by było dobre - od niskich ciągnie diesel, potem benzynka+dieselek, na końcu sama benzynka, a w średnim zakresie obrotów objeżdżałaby wszystko co jeździ
Z robotą na zmiany taki sam problem ma moja żona, jak już pisałem, tez nie może dotrzeć na spota. Ale nie wiem, czy ten "uświęcony świecką tradycją" termin będzie do zmiany
Co do innej włoszczyzny na spotach, to fajnie, może Forza Italia obejmie honorowy patronat i pobijemy w końcu ten rekord frekwencji
BTW-dwa tyg. temu obok był chyba spot cienkich i sejciakówTeż było ich koło 10-ciu
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Możemy to przedyskutować na najbliższym spocie bo jego nie ma sensu już zmieniać. Ja nie widzę problemu.
Jaki patronat ??????
Są to cykliczne spotkania alfistów z Warszawy i okolic więc co chcesz tu patronować.
PS
Już dawno nikogo z założycieli Forzy nie było na spocie organizowanym przez nas jak dobrze pamiętam to będzie z rok
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
To był oczywiście żart, zapomniałem dodać tylkoGeneralnie chodziło mi o udział fiacika, miesiąc temu lancii Y, a na najbliższym spocie dwóch fiacików
I że wielu (kilku co najmniej) z nas jest też na forzy zarejestrowanych i że to akurat forum skupia całą włoszczyznę
Nie chciałem nikogo urazić ani nic...
eace-Cow:
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...