Prosze...
Tak udawałem, ze dźwięk Bose nie jest dla mnie rewelacją i koledzy w dziale car audio którzy też na BOSE narzekają pewnie również udają...Cytat:
Pływak niestety "przegrał" bo za dużo udawał :)
Widać nie wyłapałeś porównania. bo nie wiem co w tym miało być obraźliwego. Chyba to, ze ktoś upiera się przy swoim zdaniu zadając masę pytań jednocześnie nie odpowiadając na pytania zadane jemu...Cytat:
Niestety (dla poziomu dyskusji) zdarzyło mu się też prostactwo w stylu "obrońca krzyża" co predysponuje bardziej na forum golfiarzy niż tutaj :|
Z tego co wywioskowałem głośniki w Bose ciągnie wzmacniacz, a że wspomniany przeze mnie Kenwood jest lepszy niż seryjne radio to chyba nie podlega wątpliwości dla kogoś kto ma minimalne pojęcie w temacie i przy budowie innego CA niż BOSE zmiana tego grajka to podstawa. Tylko i wyłącznie dzięki wzmacniaczowi z wbudowanym i wysterowanym eq dało rade wyciągnąć coś z tego blaupunkta...Cytat:
Z tego powodu też Twój Kenwood za 4 stówki Pływaku nie zagra lepiej z głośnikami z zestawu BOSE - radyjko nie pociągnie 2Ohm'owych głośników na odpowiednim poziomie ;)
Trzymam za słowo ;)