Nie wypinaniem tylko wypięciem bo zrobiłem to raz a po drugie to jakoś nie widzę żadnej różnicy bo po podpięciu z powrotem silnik pracuje tak jak wcześniej i ma żadnej różnicy, żadne kontrolki się nie zapalają, ani na postoju ani podczas jazdy
Printable View
Nie wypinaniem tylko wypięciem bo zrobiłem to raz a po drugie to jakoś nie widzę żadnej różnicy bo po podpięciu z powrotem silnik pracuje tak jak wcześniej i ma żadnej różnicy, żadne kontrolki się nie zapalają, ani na postoju ani podczas jazdy
Tak szczerze to dosyć humorystyczny temat, a pochwal się kolego Damian156JTD jakiej firmy wahacze kupiłeś, odnośnie samego podłączania do kompa to raczej popytaj na forum albo jedź do prawdziwych fachowców- koledzy z forum podłączą Ci za darmo lub za przysłowiowy kieliszek chleba, a jak widzę że jakaś niezalezna firma bierze 20zł za podłączanie do kompa, to jakoś nie za bardzo mam do takiej zaufanie- chociaż kto wie. Normalne firmy/serwisy biorą za podłączenie 50-100zł. No i więcej czytać forum, bo to wszystko było już tyle razy wałkowane- tydzień, miesiąc, rok, dwa, trzy lata temu... Czasami wystarczy cofnąć się o dwie strony, nawet bez używania szukajki...
obroty falują ale najważniejsze że koła się kręcą :) .a co do podłączenia pod komputer za 20 zł to faktycznie tanio , może jakiś stary komputer :)
atari
Podłącz Alfe pod USB będzie prościej :)
---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:05 ----------
a co do wahaczy to w sumie też mam do wymiany i też nie wiem na jakiej bo każdy pisze co swojego , jeden pisze że VEMA jest ok a inny że z tej firmy tylko dolne są ok a górne do niczego. następny znowu że TRW więc jak sam nie założę i się nie przekonam ile przejade to sie nie dowiem
No niby masz racje, zobcze na co się zdecyduje, opinie są różne a musze jedną stronę całą wymienić ,górę i dół razem z tulejami i tymi wszystkimi pierdołami, TRW mi po głowie chodzi.
Z tego co patrzyłem to tych firm jest od cholery , min. magneti mareli też robi te wahacze
no przeca masz 1600 benzyna , a ja piszę o jtd do Damian156JTD ;)
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:48 ----------
nic nie czyść , nie potrzebujesz jechać na kompa na razie , nie generuj kosztów !
odepnij wtyczkę i próba drogowa , jak będzie lepiej jechało to możesz wtedy delikatnie przeczyścić ( dobry jest spray izopropylowy ) ;
zaślepienie egr: natychmiastowa reakcja na gaz , zero dymienia przy przyspieszeniu