Wieczorem podrzucę zdjęcia instalacji bo żona pojechała do siostry. Alfa ma najechane 290000km.
Printable View
Wieczorem podrzucę zdjęcia instalacji bo żona pojechała do siostry. Alfa ma najechane 290000km.
Witam wstawiam zdjęcia mojej instalacjiZałącznik 225621Załącznik 225622Załącznik 225623Załącznik 225624Załącznik 225625Załącznik 225627Załącznik 225628
No załamane zasilanie reduktora.
Wężyki bardzo za długie.
Wtryskiwacze raczej za wolne do tego silnika.
Brak kompensacji między listwami.
Skád Ty jesteś?
P 9
Błędów to tam jest dużo :sarcastic: Rurkę wyprostować na pewno trzeba. Ale moim zdaniem to reduktor nie trzyma ciśnienia. A bez kompa tego nie sprawdzimy.
Marek z tak zagiętá rurká to raczej spadki ciśnienia sá normą
P 9
Tak, na pewno to jest do poprawy.
Witam.Też o tym pomyślałem, dlatego zrobiłem zdjęcie tego załamania. Jutro zobaczę co się da z tym zrobić. Już jadą do mnie części ( świece, przewody, filtry) tylko jeszcze mam dylemat odnośnie oleju brać Shell helix ultra 10w60 syntetyczny, czy valvoline vr 10w60 półsyntetyczny. A jestem z Gniewkowa okolice Torunia. W weekend napisze poradnik jak poradzić sobie z wentylatorem nawiewu za kwotę około 60 zł. Sam tak zrobiłem i działa idealnie. Pozdrawiam.
Lepiej zalej motula 10W 40
P 9
Małe pytanko odnośnie wtrysków gazu, najlepiej by było zamocować je bliżej kolektorów ssących i skrócić węzyki najlepiej żeby miały tą samą długość?