Czy ten podwojny wydech Ulter Sport zamontowany w 1,9 JTDm jest glosniejszy od fabrycznego tlumika? Zastanawiam sie nad zamontowaniem czegos takiego, jedna z kluczowych kwestii, to utrzymanie obecnego poziomu halasu.
Printable View
nie ma roznicy pomiedzy seria z tego co pamietam jak koledzy dyskutowali na ten temat.Napewno nie jest glosniej ale fajniej brzmi ten wydech
[QUOTE=Bllondas;1069773]Problemow z czytaniem nie stwierdzam jakos tego Mgr.INz zrobilem wiec jakies pojecie o czytaniu musze miec ale uderz w stol a nozyce sie odezwa :) a co on ma w dupie to juz jego problem i twoj ja tam w wasze zycie sexualne nie wnikam :)
- - - Updated - - -
Oj wiadac ze za kase w tym kraju mozna kupic kazdy dyplom :) I zaraz takie straszne skojarzenia ... wspomnienia z dziecinstwa wracaja ? :D Koncze ta nic nie wnoszaca dyskusje i mimo wszystko pozdrawiam
- - - Updated - - -
U mnie nie slysze praktycznie zadnej roznicy jedynie delikatny "bulgot" przy gaszeniu silnika :)
Ja mam 2.4 i mam wrażenie, że po usunięciu dpfa jest fajniejszy dźwięk wydechu, moim zdaniem jest troszkę głośniej przy 2tyś i powyżej z tym co było przed usunięciem, płaciłem 1500 ale w tym jeszcze wywaliłem egra.