uwielbiam widziec ja w lusterku wstecznym chociaz nie za czesto sie to zdarza.
JA akurat sie z toba nie zgodze bo moim zdaniem to wszystko jest idnywidualne podejscie wlasciciela. I nie tobie ani nikomu innemu to oceniacWkoncu to nie twoje auto... Skoro ktos wklada swoje ciezko zarobione pieniadze w jakies przerobki i jemu sie to podoba to dla mnie jest to zupelnie normlane... Chocby namalowal na nim zdjecie kochanej tesciowej
Wogole to wkurzaja mnie okreslenia typu wiejski tuning itp bo kim tak naprawde jestesmy zeby oceniac to co kto robi ze swoim autem
Jemu sie podoba i to jest najwazniejsze... Co do wydechu z brery to sam bym nie wstawil bo bardziej mi sie podoba ulter ale uwazam ze to moze byc ciekawy pomysl... Pozdrawiam
wiejski nie wiejski to zawsze takie smieszne przerobki sa denne , wloz do swojej spojler na bagaznik z BMW , lustra m-look i felgi 13 na stalowce i pomaluj auto na niebiesko czerwony i powiedz ze to jest fajne , dla mnie mozna nawet wstawic sobie 7 rur wydechowych z tylu i po 4 z boku auto pomalowac na zielono a felgi zalozyc czerwone , co mnie to , moje zdanie jest taie ze to buraczany wiejski tuning ... gosciu spytal na forum co kto sadzi o takiej przerobce wiec kazdy swoja opinie wyrazil ...
RAFAŁ ...![]()
Z góry przepraszam za offtop ale tak piszecie o tym jak 159-ka wygląda na drodze. Karmal zapodał nawet filmik. Otóż ja też chciałbym zapodać pewien filmik, choć może w trochę innym klimacie. Jest to prywatne amatorskie nagranie z Japonii, ale muszę powiedzieć że ten właśnie filmik z tą właśnie muzyką ostatecznie zdecydował, że kupiłem Alfę 159, choć niestety tylko z pojedynczym wydechem. W każdym razie filmik, jak dla mnie, poezja.
BTW - żeby tak do końca nie schodzić z tematu - ta alfa to 159 2.2 JTS i ma FABRYCZNY PODWÓJNY WYDECH i wygląda z nim świetnie
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 10-01-2013 o 18:54
mariusz znam ten filmik.Jest swietny.Tez go ogladalem zanim kupilkem swoja 9-tke i tylko pobudzil emocje.Tak naprawde to wlasnie sa jak to jedna z reklam mowila "...auto emocion...".Nie zaden seat,wladca pierscieni,VWik itd
- - - Updated - - -
P.S.muzyka pasuje swietnie do filmu,a ja zawsze sie zastanawiam czy ta alfe prowadzi kobieta czy facet hahaha
Problemow z czytaniem nie stwierdzam jakos tego Mgr.INz zrobilem wiec jakies pojecie o czytaniu musze miec ale uderz w stol a nozyce sie odezwaa co on ma w dupie to juz jego problem i twoj ja tam w wasze zycie sexualne nie wnikam
- - - Updated - - -
[QUOTE=mariuszoles;1069597]Z góry przepraszam za offtop ale tak piszecie o tym jak 159-ka wygląda na drodze. Karmal zapodał nawet filmik. Otóż ja też chciałbym zapodać pewien filmik, choć może w trochę innym klimacie. Jest to prywatne amatorskie nagranie z Japonii, ale muszę powiedzieć że ten właśnie filmik z tą właśnie muzyką ostatecznie zdecydował, że kupiłem Alfę 159, choć niestety tylko z pojedynczym wydechem. W każdym razie filmik, jak dla mnie, poezja.
BTW - żeby tak do końca nie schodzić z tematu - ta alfa to 159 2.2 JTS i ma FABRYCZNY PODWÓJNY WYDECH i wygląda z nim świetnie
folmik jest mega fajny ale jest tez inny , alfa jezdzi po miescie cos w stylu adrenalinmotorsport.pl jak znajde wrzuce , AR zagralo tez w Bondzie
- - - Updated - - -
tak sie robi AR
Ostatnio edytowane przez Bllondas ; 10-01-2013 o 21:18
RAFAŁ ...![]()