Potwierdzam słowa Barus91, Tiestoclublife ma doinwestowany egzemplarz za dobre pieniądze :)
Po co rozwodzić się nad TS skoro autor wątku zainteresowany jest JTD?...
Printable View
Potwierdzam słowa Barus91, Tiestoclublife ma doinwestowany egzemplarz za dobre pieniądze :)
Niby racja ale elpidzi jest alternatywą dla niego.Cytat:
W jottedeku mnie ten nieszczęsny dwumas niepokoi. Jego wymiana to fajne wakacje w jakimś tanim, ciepłym kraju :)
Co się stało i po ilu km że tata tdi remontował?
No ale nie każdy silnik przekręca panewkę i nie każdy silnik ma dwumas :P
kolego malin2k5....silnik to ja rozwalilem (ok. 246tys przebiegu) jako młody i glupi kierowca który pierwszy raz w ropniaka wsiadł....co tu duzo mówic scigalem sie a nastepnie od razu zgasilem samochód:D obecnie seacik (2001r) ma 268tys przebiegu i jest on udokumentowany....w toledziaku utwardzilem troche zawieszenie...fajnie trzyma sie drogi...nie jest demonem pretkosci (wiadomo 110koni tylko) ale za to nieduzo pali (max 4.6)
- - - Updated - - -
znalazlem wlasnie audi a4 2.5 tdi (150psi) Quattro za 8tys i chyba kupie....nie jest to niestety alfa 156 o której ciagle marze ale nie stac mnie na jej utrzymanie..a musze myslec nie tylko o sobie...moze kiedys spelnie moje marzenie...moze nawet 159 kupie
Kup Stilo :)
Miałem, sprzedałem nie tak dawno za śmieszne pieniądze (bo naciskali na mnie w domu, że 2 auta trzymam).
1.9JTD 115PS w tym aucie - rewelacja.
Moje było na jakimś lekko sztywniejszym zawieszeniu. Trzymał się pięknie drogi. A i przyspieszenia mu nie brakowało :)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/prze...owa_barus.html
Co do a4 to też ma alu zawias, To 2.5 to V6? Jak tak to czasem się psuje, pali sporo a zmiana rozrządu dużo kosztuje. Jeśli chodzi o quattro to musisz uważać, żeby wszystkie opony były w tym samym stopniu zużyte.
- - - Updated - - -
A stilo w kombiaku na powiększoną rodzinkę w sam raz. Chyba, że młody będzie się go bał bo paskudny jest.
- - - Updated - - -
I kosztuje stosunkowa mało.
Akurat wydaje mi się, że 156 za 8 z tego samego roku i A4 z tego samego roku będą nie do porównania.
Stylistyka na + dla AR
Stan na + dla AR przy tym samym roczniku. Ew. rocznik na + dla AR (i przebieg pewnie też)
Zawieszenie ... tu i tu alu.
- - - Updated - - -
Szczerze mówiąc, to kombiaka też bym się 'bał', bo jest tragicznie paskudny :D A HATCH ma i tak wygodniejszy bagażnik niż SEDAN ... Ostatnio do 156 chciałem 2 kółka z Melexa spakowane razem wrzucić i problem miałem :D Pojechały na kanapie :D
z innej beczki..wlasnie zobaczylem...ode mnie z okolicy....hahahaha...
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...be7b996;r:7;s:
- - - Updated - - -
a stilo w tej cenie bedzie????? myslalem jeszcze nad audi a3 1.9 (110km) ale tez nie jest w zasiegu