-
kolego rychuslu89, z uwagi na niezbyt kultruralne wypowiedzi i konkretną napinkę autora wątku nie chcę go bronić, ale nie jest fair wstawianie w jego wątku reklamy innej poznańskiej hamowni (ją akurat znam i jest OK, ale nie o to chodzi)
Koledzy, trochę szacunku .....
-
ja tam nadal jestem chętny - i mam nadzieje, że jednak te 10 osób się zbierze ;)
-
Kolektor już zrobiony, ale auto nadal nie idzie. Ta sobota mi nie pasuje, ale następna chyba może być, tylko jak najwcześniej rano.
-
to już jest nas 3 na sobotę :)
-
Ja z kolei w następną sobotę odpadam, ale proponuję nie rezygnować z oferty kolegi TuneFORCE, bo po pierwsze to jego wątek, a po drugie jego propozycja ma tę zaletę, że nie musimy walczyć z wybraniem wspólnego terminu. Może dajmy mu szansę na ustosunkowanie się do obecnej sytuacji, gdy mamy 5 zainteresowanych.
-
to samo twierdze i uwazam ,ze cos takiego jak 10 chetnych na jeden termin jest nierealne,niech autor wysle haslo na PW i umawiajac sie podajemy haslo i to znak ze jestesmy z tej listy:)
-
ale w takim wypadku poczekajmy na wiadomość od TuneForce - a dopiero później jak się nie spodoba to kombinujmy z inna hamownia.
Bo tak to troche bez sensu - że najpierw ktoś się umawia z jednym - cała reszta wpisuje się na liste - a teraz nagle wyjezdza z inna hamownia.
-
oczywiscie ,ze masz racje
-
Wystarczył jeden post żeby coś się zaczeło dziać ...
-
koledzy bez napinki, bo mi siarę robicie...
Znam kolegę 'TuneForce' osobiście i wybieram się w najbliższym czasie swoimi dupowozami na hamownię...
Propozycja, aby każdy podjechał w odpowiadającym mu terminie jako "grupówka" to tylko zaleta...
Dwa razy organizowałem grupowe hamowanie u Wojtka w WSTR i ... zjechanie się 15 aut "na raz" nie było aż takie fajne... fakt, można było porozmawiać, ale.. trzeba było czekać 2-3 godziny na wjazd na rolki..