Mamy przyjemność poinformować, że we Wrześniu uruchamiamy nową hamownie obciążeniową 4x4 MAHA LPS3000 :-)
Chyba nie muszę nikomu jej szerzej przedstawiać.
Będzie to jedyna taka profesjonalna hamownia w Poznaniu.
Mamy przyjemność poinformować, że we Wrześniu uruchamiamy nową hamownie obciążeniową 4x4 MAHA LPS3000 :-)
Chyba nie muszę nikomu jej szerzej przedstawiać.
Będzie to jedyna taka profesjonalna hamownia w Poznaniu.
I co w związku z tym?
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Jeżeli kolega, zaproponowałby jakąś fajną grupową promocje na hamownie, w okazyjnej cenie, to chętnie postawiłbym swoją 156 na rolkach, podobnie jak kilku innych alfistów z Poznania
147 powodów do zadowolenia
Mattom, do przednionapędowej Alfy nie musi kolega jechać na 4x4, a takie hamownie i to profesjonalne sa już w Poznaniu.
A jeżeli kolega TuneForce faktycznie zaproponuje cos ciekawgo z chęcią podjadę do niego Imprezą, i paru kumpli z czterołapami tez się znajdzie
gdzie ona będzie, można wiedzieć?
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
W samym Poznaniu nie ma hamowni obciążeniowej, jest tylko jedna MAHA w Środzie WLkp i to wszystko, reszta to zabawki ;-)
Jeśli będą chętni to możemy zorganizować jakieś promocyjne hamowanie :-)
zabawki powiadasz...dla nas użytkowników nie ma to wielkiego znaczenia, hamowani bezwładnościowa czy obciążeniowa, wyniki pomiarów mocy i momentu sa bardzo podobne.
Różnica to ile, maks 2%?. W necie jest milion tematów na ten temat, a każda przekupka swój towar chwali...
ja hamowałem w Poznaniu 4 moje auta kilka razy, niektóre po kilka razy po zastosowaniu modyfikacji..wyniki były bez zastrzeżeń.
...zamontuj ten sprzęt, zaoferuj go klientom i ocenimy, ale nawet nie podałęś gdzie mamy się go spodziewać
Blue....
lepsza zabawka niz odmalowany demobil![]()
Moja cwaniara BY LITROWY 3.0v6SW QTRONIC http://www.youtube.com/watch?v=hJHuK...ature=youtu.be
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/70296-litrowe_ar156sw_2_5v6_q.html
1litre wiesz że w necie nie jesteś anonimowy i takie głupkowate sugestie mogą Cie drogo kosztować? Jak kiedyś jakiś forumowicz za takie coś popłynie trochę kasy to się skończy bezsensowne ujadanie i imputowanie różnych rzeczy. Podesłać Twoją wypowiedź do Mahy?
tommi, oczywiście nie ma to znaczenia czy hamujesz na inercji czy na obciążeniu ... hehe gdzie takie bajki opowiadają? A tunerzy, którzy kupują hamownie obciążeniowe to idioci którzy nie mają co z kasą robić?
Naprawdę tych Waszych kąśliwych i złośliwych wypowiedzi nie powinienem nawet komentować...
Napisałem info o nowych rolkach i terminie kiedy będą uruchomione więc zainteresowani bez problemu znajdą miejsce, umówią się na pomiary...a maruderzy będą sobie nadal w klawiaturę klikać i hejtować...bo zza monitora to takie męskie heheh
Ostatnio edytowane przez TuneFORCE ; 10-08-2013 o 20:13
Blue....