Pozdro dla "siostry" w Wejherowie.Srebrna 166 na GD rej.
Printable View
Pozdro dla "siostry" w Wejherowie.Srebrna 166 na GD rej.
Czarna 166 widziana dzis przed chwilą na grunwaldzkiej w Gdańsku, odc. Oliwa - Galeria Bałtycka. Grafit 156 SW pozdrawia
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ladna sztuka. Zrobiona z wyczuciem :) do następnego!
Brudna jak cholera a nie ma kiedy umyć :) ale dzięki :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Bery parkującego na witominie. Super felga!
Czarna Brera widziana dzis na obwodowej w okolocach godziny 12 na odcinku kartuska, szadolki, orunia. Ladna:) pozdrawia AR 156 szare SW, wyprzedzalismy sie troche nawzajem :)
Czarna Brera w Gdyni? Jeszcze nie spotkałem :D
Pozdro dla pięknej czarnej Alfy GT widzianej dziś ok 7:20 na rondzie na morenie, jadącej w dół Jaśkowej Doliny. Piękne fele!
Pozdrawiam pana ze srebrnej oramkowanej GT, dzisiaj na estakadzie w Gdyni stał na zjeździe na mega zakorkowaną Hutniczą, ok godz 16 :P
Pozdro dla czarnej 159 na GD w Olsztynie. Odmachaliśmy sobie.
Nie wiem kogo wczoraj w czarnej 159 minąłem na A1, ale pozdrawiam. Bella była na ramkach AH, ale kierownik chyba nie był "nasz" bo jak mignąłem awaryjnymi to trochę spanikowany rozglądał się po desce :D
Pozdrawiam Alfe 147 widzianą w miejscowości Kolbudy na rejestracjach SC. Machnąłeś do mnie, mało który to robi :D
Pozdro dla kierowcy AR 156 SW po FL czarnej z Sopotu, pomachałeś mi ale nie zdążyłem odmachać ;)
Pozdro również dla kierownika Alfy 156 SW przed FL również czarnej stojącej koło 17:30 w Gdańsku na Grunwaldzkiej pod piekarnia/hotelem Szydłowski ;) Na klubowych ramkach.
Pozdrawia Grafitowe SW :)
Widziana czerwona 156 na GS...75 w Szczytnie na Mazurach
Chciałem pisać, że to moja czarna Brera była widziana, ale po datach komentarzy widzę, że wtedy jeszcze takowej nie posiadałem. Od kilku tygodni mam czarną Brere na gdyńskich blachach, a że to moja pierwsza alfa to alfaholik ze mnie marny, ale mam nadzieję że będę miał przyjemność uczestniczyć w jakichś spotach i poznać fanów tej marki. Pozdrawiam
Widziałem Cię wczoraj - przynajmniej taką samą Brerę na takich felgach :) Jechałeś w górę z witomina w stronę obwodnicy?
Poprzednia, którą widziałem to trochę inna konfiguracja i miała naprawdę niezłe szprychowe felgi. Też na "GA".
No prawie codziennie tam jeżdżę, ale akurat wczoraj nie ;D ja felgi mam do wymiany, ale na żadne nie mogę się zdecydować, albo za drogie albo mi się nie podobają.
Wczoraj widziana ciemna GT w 43 BLMW ;)
Dziś przy Skwerze Arki Gdynia widziana czarna Giulia :)
Pozdrowienia dla szarej Stelvio widzianej na DK 22 w okolicy Barkowa koło Człuchowa- była z Twojej strony łapka ale zagapiłem się na autko i nie zdążyłem odpowiedzieć
Dzisiaj widziana piekna czarna brera a armii krajowej w gdansku, na klubowych tablicach. Pozdro!
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej GT dziś rano na witominie. Były ramki klubowe :)
Pozdrowienia dla 147 na ramkach z tablicami CTU. Widziana wczoraj pod sklepem z wózkami dla dzieciaków niedaleko Alchemii :)
Świetnie się prezentuje ta 166 parkująca przy stacji Pod Żaglami na Łużyckiej.
pozdrawiam
Załącznik 229686Załącznik 229687
Pozdrawiam Kolegę który zaparkował obok mnie (chyba celowo) na parkingu obok Nadmorskiego dworu czarną alfą 159 Rejestracja GD715.....
Zdjęcia słabe bo już było ciemno
Kto to mi dziś mrugał wieczorem z czerwonej GT na ul. Piłsudskiego w Gdyni ? a potem na Skwerze Kościuszki stała czerwona GT na czarnych felgach - raczej nie ta sama (bo chyba musiałaby się teleportować ;) )
Coraz więcej gt w gdyni
W ogóle zaroiło się od alfów na ramkach :D któregoś dnia widziałem chyba z 6, ale ciągle gdzieś łaziłem więc nawet nie machałem :D
Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL, mijana koło 8:30 na obwodnicy. Ramki KARPia, więc może nie nasz bo migałem awaryjnymi i zero odpowiedzi :(
Pozdrowienia dla kierownika Srebrnej GT , jechaliśmy jeden za drugim w niezłym korku na Janka wiśniewskiego ok.godz 14:30 Ramki klubowe , od machane i od mrugane :P