Pozdro dla pięknej czarnej Alfy GT widzianej dziś ok 7:20 na rondzie na morenie, jadącej w dół Jaśkowej Doliny. Piękne fele!
Pozdrawiam pana ze srebrnej oramkowanej GT, dzisiaj na estakadzie w Gdyni stał na zjeździe na mega zakorkowaną Hutniczą, ok godz 16![]()
Pozdro dla czarnej 159 na GD w Olsztynie. Odmachaliśmy sobie.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Nie wiem kogo wczoraj w czarnej 159 minąłem na A1, ale pozdrawiam. Bella była na ramkach AH, ale kierownik chyba nie był "nasz" bo jak mignąłem awaryjnymi to trochę spanikowany rozglądał się po desce![]()
147 1.6 TS 120KM -> była
156 1.9 JTD 8V 115KM -> była
MiTo 1.4 TB 155KM -> była
156 FL 1.9 JTD 16V 140KM -> była
156 2.5 V6 190KM -> była
Tonale Edizione Speciale 130KM 1.5 130 + 20KM -> jest
Jaguar F-Type S AWD 3.0 V6 381KM -> jest
Pozdrawiam Alfe 147 widzianą w miejscowości Kolbudy na rejestracjach SC. Machnąłeś do mnie, mało który to robi![]()
Pozdro dla kierowcy AR 156 SW po FL czarnej z Sopotu, pomachałeś mi ale nie zdążyłem odmachać
Pozdro również dla kierownika Alfy 156 SW przed FL również czarnej stojącej koło 17:30 w Gdańsku na Grunwaldzkiej pod piekarnia/hotelem SzydłowskiNa klubowych ramkach.
Pozdrawia Grafitowe SW![]()
Widziana czerwona 156 na GS...75 w Szczytnie na Mazurach
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!