też będę :D
Printable View
też będę :D
ja też może będę ale nie obiecuje, na dzień dzisiejszy to na 60%
i ja zawitam ale jak pogoda się nie zmieni to raczej Reniom , bo buty zimowe ma.
widzę że większa ekipa się zbierze :D może spadnie coś więcej śniegu to by się poślizgał "delikatnie" :D
"delikatnie" :D:D jestem za ;)
tez sie postaram byc;]
to spojrz za okno :D juz Ci na gadu napisałem plan na pozniej :D:D
A ja sobie dziś wolne zrobiłam, a wy na czwartek przenosicie... Pracuje jutro więc ponownie nie wiem czy się wyrobie :P
Łiczabicza bierz na zadanie jutro:P kurde znowu mi lapa zamarzla ciezko bedzie bokami polatac
widze ze jednak pare aut będzie ;) więc tak - spotykamy sie o 19 na pierwszym piętrze parkingu zadaszonego, tym od strony BP, przy CH Krokus na Bora-Komorowskiego. Zeby nikt nie stał i czekał na nas na zewnatrz, pod znakiem REAL, tak jak to zawsze bywało ;)
Jak będę miał paliwko, to może też się zjawię. :D Ale co zamierzacie, tak właściwie?
ja na godzinę pewnie wpadnę, bo potem do parku wodnego idę :-)
A pas startowy nie polecam przed 2 w nocy :P za dużo samochodów i to robi się niebezpieczne już.
Pozdrawiam :')
no i w sumie udało się :D
skoro wszyscy żyją i nawet Łiczabicza dotarła to się udało :D
hehe oby wiecej takich :)
Noooo nawet ja dotarłam :) hehe... trza się w końcu integrować co nie? ;p
dzięki za spotkanie, mam nadzieje ze za niedługo znów się spotkamy :)
a ja jak zwykle przegapilem. nie czaje jak to powiadomienie po wiadomosciach dziala :)
przegapił bo chciał. no to co kiedy nastepny 20,01, co wy na to?
czemu nie :)
jak sie pare osób zdeklaruje to pewnie ;)
Witam, jestem tu nowa;) i moze ja także sie pojawie...
Pozdrawiam
wypada sie pojawić bo ostatnio ciagle mi coś wypadało :P
Witam postaram sie byc, bo tez przegapilem oczywiscie nie umyślnie tylko, ciagle "cos" wypada:D:D Ale sroda wolna calkiem wiec mysle ze zawitam ze swoja xD...Pozdrawiam
to co, ustawiamy się napewno na 20 stycznia o 19 na parkingu piętrowym w Realu ?
zawitam na 100% 20,01 19godz 1 piętro parking Real.
nic nie obiecuje ale na 75 % reprezentacja śląska również zawita do KRK
ja też się postaram przyjechać ale na dzień dzisiejszy będę na 80%
no jak widze to chętnych będzie wiele , więc choćby sypało to spiderkiem na letniaku sie pojawie
No więc "obczajając" temat i czytając smsy od Aniuchy jutro jest to spotkanie :)
Mam dwa problemy do rozwiązania tylko aby na nim być:
nr 1:
Mam na popołudnie ale może się uda z kolegą zamienić na ten jeden dzień bym poszedł na rano :)
nr 2: o godz: 22:05 (no mogę się spóźnić do tych 15 minut) muszę odebrać matke z roboty w sosnowcu :)
a z racji że "Bella Ma Nowe Turbo Posiada" z chęcią się pojawie z nowym dzwiękiem :D
o wkońcu jakieś 2,4 :) Izane jeśli będzie taka opcja chciałbym zobaczyć jak jezdzi niechipowane 2.4 bo nie miałem przyjemnosci takim pomykać :)
Kotlet daj znać wcześniej czy będziesz tj. do 17.30 możnaby było jechać we trójkę... na PW masz mój nr kom :]
Izane problem nr. 1 rozwiązał - więc będziemy
problem nr. 2 rozwiąże się wcześniejszym wyjazdem tj. ok 21 :] i będzie git :]