Witam postaram sie byc, bo tez przegapilem oczywiscie nie umyślnie tylko, ciagle "cos" wypadaAle sroda wolna calkiem wiec mysle ze zawitam ze swoja xD...Pozdrawiam
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Witam postaram sie byc, bo tez przegapilem oczywiscie nie umyślnie tylko, ciagle "cos" wypadaAle sroda wolna calkiem wiec mysle ze zawitam ze swoja xD...Pozdrawiam
to co, ustawiamy się napewno na 20 stycznia o 19 na parkingu piętrowym w Realu ?
Today we are living our future memories..
zawitam na 100% 20,01 19godz 1 piętro parking Real.
nic nie obiecuje ale na 75 % reprezentacja śląska również zawita do KRK
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
ja też się postaram przyjechać ale na dzień dzisiejszy będę na 80%
no jak widze to chętnych będzie wiele , więc choćby sypało to spiderkiem na letniaku sie pojawie
No więc "obczajając" temat i czytając smsy od Aniuchy jutro jest to spotkanie
Mam dwa problemy do rozwiązania tylko aby na nim być:
nr 1:
Mam na popołudnie ale może się uda z kolegą zamienić na ten jeden dzień bym poszedł na rano
nr 2: o godz: 22:05 (no mogę się spóźnić do tych 15 minut) muszę odebrać matke z roboty w sosnowcu
a z racji że "Bella Ma Nowe Turbo Posiada" z chęcią się pojawie z nowym dzwiękiem![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
o wkońcu jakieś 2,4Izane jeśli będzie taka opcja chciałbym zobaczyć jak jezdzi niechipowane 2.4 bo nie miałem przyjemnosci takim pomykać
![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Kotlet daj znać wcześniej czy będziesz tj. do 17.30 możnaby było jechać we trójkę... na PW masz mój nr kom :]
Izane problem nr. 1 rozwiązał - więc będziemy
problem nr. 2 rozwiąże się wcześniejszym wyjazdem tj. ok 21 :] i będzie git :]
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)