Włascicielem autodromu jest szkoła RCEZ Biłgoraj i mają swój inetrnat rzut beretem od toru. Parę "grupowych miejscówek" na nocleg podałem wyżej
Printable View
Włascicielem autodromu jest szkoła RCEZ Biłgoraj i mają swój inetrnat rzut beretem od toru. Parę "grupowych miejscówek" na nocleg podałem wyżej
Jak dla mnie lepszą opcją jest ośrodek, grillować można spokojnie, basen do dyspozycji i rybkę można złowić na śniadanie :P
Biłgoraj kojarzy mi się z takim jednym co w sejmie był.
W każdym bądź razie jak się wyrobię z kupnem auta to się zjawię.
Tor to 1 dzień, jeszcze ma być rajd krajoznawczy. Tak, chodzi o sierpień.
czyli wstępnie zlot w Biłgoraju ?
Ciekawa propozycja. Zlot odbyłby się tak blisko PDK, że wstyd byłoby nie przyjechać :-)
A propos Biłgoraju - leży on na ścieżce o nazwie DW835 - najdłuższa na dziś dzień Droga Wojewódzka w Polsce - 220km. Poza tym Roztocze to piękna okolica, czas płynie tam trochę wolniej, można na prawdę wypocząć i się zrelaksować - wiem, bo zdarzyło mi się wypoczywać w Zwierzyńcu, który leży nieopodal, a który ma bardzo dobre piwko, robione dziś przez lubelski Browar Perła.
http://piwnie.pl/wp-content/uploads/...wierzyniec.jpg
ps. Całkiem przypadkiem dróżka biegnie przez moją rodzinną miejscowość - Kańczugę :)
Pozdrawiam,
No w końcu zlot w moich okolicach :).
Już znamy wszystkie szczegóły.Ceny terminy itd
termin to 12,13,14,15 sierpień 2011 r.
Biłgoraj
Cena od jednej osoby na cztery dni z pełnym wyżywieniem
To ok 225 zł
Cena toru na jedna osobę ok 75 zł
kwaterunek mamy tuta
jhttp://www.roztoczanka.com.pl/
tor jest tutaj
http://www.pzm.pl/Tory_Kartingowe/To...gowy__BILGORAJ_
W cenie jest planowany spływ kajakowy i rajd krajoznawczy po okolicy.
Wkrótce będzie oddzielny temat do zapisów.
No to zapowiada się zajefajna imprezka!!!
Zajefajna to chyba mało powiedziane!
Będzie mega mega mega Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D
jej tak blisko strach nie przyjechac:P:P:P:P
Pietia masz rację zajebi...ście fajna:D
Wyglada to na strzał w dziesiątkę .Pozostaje kompletować ekipę i rozejrzeć sie za jakimś autem na zlot :D
kurde ale sie ciesze :) kamień mi z serca spadł :) super niemogę sie doczekac
A dlaczego Toruń i Radom nie wypalił ?
Chciałbym się pojawić po raz pierwszy . Właściwie to nie jest daleko . Po drodze bym do rodziców zajrzał nawet :).
Nawierzchnia w Toruniu jest kiepska, była możliwość zrobić konkurencję tylko na asfaltowych odcinkach, ale wtedy równie dobrze można by zrobić zlot na lotnisku :P
Radom nie wypalił, bo kiepsko z przystępnymi noclegami. Biłgoraj to najtańsza i najatrakcyjniejsza opcja jaka była. Za tę cenę w innych miastach spalibyśmy w barakach :D
na ile osób przewidziany jest zlot??
kurde super ten ośrodek....na zdjęciach bajer...ehhh az juz chce sie jechac.!!
No właśnie na ile osób?? Bo ja juz dałem hasło tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post483803 I myślę, że oprócz Podkarpacia to i Lubelszczyzna się wreszcie na swoim terenie pojawi.
Myslę, że z samego Podkarpacia z 15 aut się pojawi tyle że nie wiem ile w nich osób przyjedzie. Jakby co bedziemy sie zpisywać na forum
AHA I DRUGA SPRAWA My tu gadu gadu na co na to reszta Polski??
Jak się zapatrują na Biłgoraj??
Tutaj pytanko do admina:
Może jakieś sondaże trzeba przeprowadzić??
Chociaż ja jestem za i zdania póki co nie zmienia :D
a b fajny ten Biłgoraj;) to tylko 350 w jedna;)
531 km w jedną stronę, 1062 km w obie+ to co na miejscu, jak nic z 3 baki benzyny. Ale miejsce chyba tego warte:) No i bym babcie odwiedził w Lublinie:) Także wstępnie jestem na tak:)
Fajnie, że tym razem moja strona Polski - może uda się być :)
od Wrocławia 580 km :) super....a do krakowa a4 wiec wreszcie troszkę przegonimy sprzęt :)
Info na LKAR wrzuciłem.
Da radę załatwić ;] Od Biłgoraja w odl. ok 100km są ze 3 przejścia graniczne, ale obrót w obie strony UA-Polska to w zależności od kolejki na przejściu 3-24h :P Wystarczy mieć paszport i jakieś 40 hrywni (20zł) na łapówki ruskim :D Paliwa tańsze ze 20-30%, pół litra za dychę to już dobre ;) Do tego tanie (i dobre) cukierki, chałwa, wszelkie jedzenie (nie wolno wwozić nabiału) + można dorobić sprzedając ukraińcom... polską kiełbasę :D Limit wwozu na łeb to teraz chyba litr wódki i 2 paczki fajek, ale cholernie dawno nie byłem, to nie wiem. Do tego nie wolno wwozić za dużo butów czy skarpet - podróbek (takie rzeczy do kupienia w miastach kilkanaście/kilkadziesiąt km od granicy).
Już nie marudzę, przypomniało mi się że cała droga z Bydgoszczy do Warszawy jest po remoncie, więc ta podróż to będzie niezakłócona dziurami przyjemność:)
Oj to by się trochę nachodzili jakby od Alfaholików poszło zamówienie:) Swoją drogą przypomniał mi się kawał o celnikach i zakupie bmw:)