Dzisiaj na Gdańskiej około 9:10 srebrna 147. Sorry, jeśli to ktoś z forum, że tak się wcisnąłem przed zderzak, ale trochę się spieszyłem :)
Printable View
Dzisiaj na Gdańskiej około 9:10 srebrna 147. Sorry, jeśli to ktoś z forum, że tak się wcisnąłem przed zderzak, ale trochę się spieszyłem :)
??:eek:
AR1451,9JTD witaj kolego Ty zapewne smigasz po Dąbiu tą ala żółtą 145 ;) ...?
Tak dokładnie miałem ją na samym początku prawie 3 lata jak dobrze pamiętam, a teraz posiadam grafitową 155 która smigam własnie po Dąbiu... wiec zapewne nie raz mnie widziałes :)
Pozdro
Widziana srebrna 166 zapewne kolegi Dachu :) na moscie Pionierów w strone miasta koło godziny 10.00 chciałem zatrąbic, okurat leciałem ciężarówką ale jak sie zrównałem z bellą to ujzałem jakąs Panią za kierownica wiec zwątpiłem i poleciałem dalej hehe ;p
czarna 166 na niepodleglosci przy mcoraz 146 skrzyzowanie santockiej z 26 kwietnia to chyba jest.
Skrzyżowanie 26 kwietnia z Santocką odwiedzam codziennie pon-pt o 7:00 i 15stej... :) W okolicy Ku Słońcu lata ciemna 166 hehe - nie nie, to nie Wojsaw :) ...
Ale to bylo kolo 20 :)
a no śmigam tą żółtą po Dąbiu ;)) wkoncu znalazlem czas zeby zalozyc tu konto. Więc jak jakieś zloty będą to prosze mnie informowac z pewnoscia sie pojawie. A tą zieloną 145 kupił moj kolega też z dąbia.POZDRAWIAM
:dance3: Witamy ,zapisy na grilla są w innym poście na Głębokim 29.03 zapraszamy !!!!:thank_you2:
Kolego zapodaj mi gadulca, albo odezwij sie na PW bo ciekaw jestem jak sie tam Boxerek sprawuje ;) chyba ze gdzies na Cpnie Was przychacze hehehe ;p
Pozdro
Kubas mój nr gg to 2936661. Pozdrawiam. A ten grill w jakich godzinach ;>
Wczoraj po 20stej na rondzie w zdrojach ciemna 156... po 21 na wojska polskiego srebrna 156 z hakiem... oraz czarne ferrari na niemieckich blachach (F430?) ktoś z forum...? :)
pozdrawiam
te czarne ferrari stało wczoraj w carrefourze ;>
Czarne Ferrari hehehe na niemieckich blachach juz dosc długo lata po Szczecinie, nawet na Yutube zrobiła karjere małą ;p...
dzis koło 17.00 na Dąbiu widziana pinkana złotawa 145... a takze 146 pod Netto i na Słonku 156 po FL kttórą zresztą widziano tez na niedzielnym zlocie na pasie :)
Dziś ok 13:10 pl. Lotników widziany Marcin.147 pomachane, odmachane
AR1451,9JTD dzis widziany na Goleniowskiej, pomrugałem halogenami... chyba zaczaił hehehe... a może nie :)
Zaczaił, zaczaił ... było odmachane :) pozdrawiam.
pozdrowiona zielona 156 na Wszystkich Swietych :)
Kubas widziany na emili gierczak (pomnik) pomachane i odmachane ;d;)
To Ty byłes pod netto jak trąbiłem?... bo zdawało mi sie jakby ktos inny siedział w 145... widziana takze zielona 145 skręcająca pod... monopolowy na Goleniowskiej hehehe :)
widziana takze na łukasińskiego piękna 159 SW na ZPLach...
a no to ja byłem ;) .;)
a to niezle wystrzeliłes spod tych swiateł.. az zwątpiłem ze to Diselek :)
hehe no widzisz dieselki nie sa takie zle jak sie o nich mowi;d
na jakich blachach jezdzisz ? Bo widzialem w tygodniu pod klubikiem
taka cytrynkę :)
na szczecińskich z 'N' na koncu rejstracji. pod jakim klubem widziales;> ?
a już wiem nie nie to nie moja po szczecinie jezdzi jeszcze jedna taka cytrynka z przyciemnianymi szybami
Marcin.147 właśnie namierzony 15 min temu na Jagielońskiej (róg z wojska)
:)
we wtorek srebrna 156 SW, wyjeżdżająca ze Szczecina w kierunku Gorzowa, chyba miała klubowe ramki
Dzisiaj z rana ok.9 ładna czerwona 145 1.4 TS, Struga - Trasa Zamkowa. Pozdrawiam :)
dzieki Kubas za wsyrzymanie ruchu i przepuszczenie mnie na tym kłopotliwym skrzyzowaniu ;d ... a tak w ogole to kiedy nastepny spocik ?
No problemo :)
Wczoraj na Krzywoustego widziana piękna czerwona 145, dzis na Łukasinskiego 156 cimna zielen z lotką na bagażniku... na wylocie na Struga ładniusia 156 niebieskawa na FG rejestracjach :)
Pozdrawiam
czarna 166 około 15 na myjni na kruszwickiej ;>
Widziany dzis na Goleniowskiej koło 10.00 piękny czarny Spiderek na ZGLach...
a co do Spisertków to ostatnio widziałem tez na rondzie Uniwersyteckim pieknego zóltego Spiderka... tego wiekowego :)
dobra to sprostowanie : ciemno brązowa;)
poznalem ale nie byłem pewien ;p