Przed samymi świętami będę jechał przez Lublin więc też bym mógł od Grześka wziąć o ile to nie był by dla niego problem.
Printable View
Przed samymi świętami będę jechał przez Lublin więc też bym mógł od Grześka wziąć o ile to nie był by dla niego problem.
A to już proszę we własnym zakresie.
Zresztą stosowne info podam w PW
Grzesiekk ja jestem ze Świdnika także bez problemu mogę sobie odebrać też w Lublinie :)
PW porozsyłane do wszystkich z listy głównej.
Jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt!
oczywiscie PRODUCENTEM jest firma chińska która to wykonuje. Ty prawodopobnie bierzesz to od glownego IMPTORTERA polskiego. Czy sie myle?
dziekuje za PW, w tygodniu bedzie przelane, pozdrawiam
Witam
Jestem z Zabrza jestem chętny do odbioru gdzieś na Śląsku
Pozdrawiam Michał
Jeśli ktoś z Warszawy chciałby odebrać u mnie (Ursynów) to proszę o pilne PW do czwartku.
Przelej mi tak jak w PW przy odbiorze osobistym, czyli 160zł.
Jak będę wiedział ile pójdzie w paczce do Ciebie to wtedy ją wyliczę i poproszę o dopłatę.
Wtedy już przy odbiorze osobistym miałbym prośbę byś podzielił ten zbiorczy koszt wysyłki na wszystkich odbierających.
To samo dotyczy wszystkich innych "dystrybutorów lokalnych"
Zatem jak jeszcze można to proszę dopisać mnie do listy chętnych. Poproszę tez namiar na konto to przeleje kaske
Dopisałem do rezerwy.
Jak ktoś wypadnie z głównej to wtedy wysyłam dane do przelewu.
Serdecznie proszę o dopisanie mnie na listę rezerwowych.
Możliwe, że zbierze się ponownie kilkadziesiąt chętnych. :)
Dopisane.
PW porozsyłane do wszystkich z listy głównej.
Jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt!
Również się dopisuję na tego boxa mp3
Taka mała, kolejna uwaga. Zbieranie wpłat do niedzieli jest trochę bez sensu. W sobotę i niedzielę i tak nic nie wpłynie. Przelewy z piątkowego wieczoru otrzymasz dopiero w poniedziałek a może nawet we wtorek.
Czas do końca tygodnia jest naturalnym terminem - zabiegani zapominalscy zapewne przypomną sobie najpóźniej w weekend. Jeśli więc uwzględnisz czas na przepływ pieniędzy i do tego czasu wstrzymasz uruchamianie listy rezerwowej, to wszystko będzie idealnie.
No chyba, że akceptujesz małe przekroczenie ilości 50 sztuk, to wtedy zmarnowałem posta ;)
Chce mieć przelew na koncie do poniedziałku do godziny 15:00.
Dlatego też zamykam listę w niedziele, a poniedziałek zostawiam sobie na spłynięcie przelewów na moje konto.
Po 15:00 w poniedziałek, uruchamiam rezerwistów - chyba że ktoś wykreśli się szybciej.
Dla przelewających "na ostatnią chwilę" tj w niedzielę, będę prosił o wysłanie pdf z potwierdzeniem na maila.
Skoro i tak zamawiacie u producenta to co za różnica czy to będzie 50 czy 60 szt? Nie można zamówić wszystkim chętnym?
50 czy 60szt to prawie żadna różnica.
Ale 48 czy 52 już tak bo inna jest cena dla paczki 50szt inna dla 10szt a inna dla każdej pojedynczej sztuki.
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
Tak też zapewne będzie, bo nie wierzę w to że nikt nie wypadnie z głównej...
Też jestem chętny. Proszę o dopisanie i info kiedy rusza druga tura...:D
witam,
wiem ze kilka osob pytalo tutaj o gwarancje, ale jak to w koncu jest? gwarancja obejmuje zamowienie zbiorcze czyli Ciebie jako zamawiajacego bezposrednio czy jest wystawiana do kazdego przedmiotu osobno wraz z dowodem zakupu(o ile taki bedzie wystawiony za pojedyncze sztuki) ???
ps. wiadomosc odebralem przelew zlecilem
Padła moja osoba (albo p_r_z_e_m_k_o) jako dystrybutora lokalnego.
Muszę to do dziś przemyśleć, gdyż w Poznaniu jestem albo od ~18 w tygodniu, albo nie w każdy weekend. Niby można rozdać na spocie na Malcie (w niedzielę - wzrośnie frekwencja ;) ).
Tylko ile jest osób z Poznania na tej liście?
Muszę powiedzieć że nawet sprawnie to idzie. Cieszy mnie to :)
Wpłat zaksięgowanych jest 10.
Maili/PW z potwierdzeniem i adresem wysyłki 20
Oby tak dalej :)
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Gwarancja obejmuje każdą pojedynczą sztukę. Dowód zakupu nie ma tu nic do rzeczy.
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Mam 25 maili.
Gorąca prośba o umieszczenie w tytule maila nicka z forum!
Serdeczne pozdrowienia dla PANA z nr konta 16(...)4129 który nie umieścił w tytule przelewu swojego nicku! Słowem, dziękuję za darowiznę! :top:
No widzisz.... to swoją masz w prezencie na " zajączka" ;)
Cuoreventi, mógłbyś jakoś potwierdzić wpłaty, bo co prawda z konta mi poszło, ale czy dotarło do Ciebie?
Panowie - pierwszy post! :)
"Polam" i wszystko jasne ;)
a powinna tez juz byc tylko wysłałem po 15 ... bo wczesniej nie moglem ...
w poniedziałek o 8-8:30 zaksięgują resztę, i tak ładnie poszło
zamawiam również jak jest jeszcze możliwość
Przypominam że za 1,5h upływa termin na dokonanie przelewu.
A że nie miałem kontaktu od niektórych, ani pieniędzy na koncie to jutro będę skreślał z listy.
przelewy zejda do 11 napewno bo piersza sesja w poniedzialek wyjda te z weekendu a ksiegowanie w pko jest o 11 wiec jak ktos posle przed 8:30 to dojdzie
No to Krzysztof masz minusa u mnie bo mi znać nie dałeś że taką akcję organizujesz a byłbym chętny na coś takiego...
Ja też przegapiłem :(