Dopisałem do rezerwy.
Jak ktoś wypadnie z głównej to wtedy wysyłam dane do przelewu.
Dopisałem do rezerwy.
Jak ktoś wypadnie z głównej to wtedy wysyłam dane do przelewu.
Serdecznie proszę o dopisanie mnie na listę rezerwowych.
Możliwe, że zbierze się ponownie kilkadziesiąt chętnych.![]()
Dopisane.
PW porozsyłane do wszystkich z listy głównej.
Jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt!
Również się dopisuję na tego boxa mp3
Lukas1020
Taka mała, kolejna uwaga. Zbieranie wpłat do niedzieli jest trochę bez sensu. W sobotę i niedzielę i tak nic nie wpłynie. Przelewy z piątkowego wieczoru otrzymasz dopiero w poniedziałek a może nawet we wtorek.
Czas do końca tygodnia jest naturalnym terminem - zabiegani zapominalscy zapewne przypomną sobie najpóźniej w weekend. Jeśli więc uwzględnisz czas na przepływ pieniędzy i do tego czasu wstrzymasz uruchamianie listy rezerwowej, to wszystko będzie idealnie.
No chyba, że akceptujesz małe przekroczenie ilości 50 sztuk, to wtedy zmarnowałem posta![]()
Chce mieć przelew na koncie do poniedziałku do godziny 15:00.
Dlatego też zamykam listę w niedziele, a poniedziałek zostawiam sobie na spłynięcie przelewów na moje konto.
Po 15:00 w poniedziałek, uruchamiam rezerwistów - chyba że ktoś wykreśli się szybciej.
Dla przelewających "na ostatnią chwilę" tj w niedzielę, będę prosił o wysłanie pdf z potwierdzeniem na maila.
Skoro i tak zamawiacie u producenta to co za różnica czy to będzie 50 czy 60 szt? Nie można zamówić wszystkim chętnym?
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
50 czy 60szt to prawie żadna różnica.
Ale 48 czy 52 już tak bo inna jest cena dla paczki 50szt inna dla 10szt a inna dla każdej pojedynczej sztuki.
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
Tak też zapewne będzie, bo nie wierzę w to że nikt nie wypadnie z głównej...
Też jestem chętny. Proszę o dopisanie i info kiedy rusza druga tura...![]()