dzieki za spotkanko dzis krotkie ale owocne ;) za tydzien wyjazd do wilczych laskow jeszcze napisze co i jak . a gdzie fotki ?
Printable View
dzieki za spotkanko dzis krotkie ale owocne ;) za tydzien wyjazd do wilczych laskow jeszcze napisze co i jak . a gdzie fotki ?
dzięki za spota i znowu kaska ale co tam tasma już zamówiona. no właśnie a gdzie foty:)
Dobra nie płakac:P Załącznik 54432Załącznik 54433Załącznik 54434
wstepnie wyjazd z pily ok 9 w niedziele do wilczych laskow zabieramy cos na grila ja jakiegos grilla mam a wegiel i rozpalke kupi sie po drodze. dziekuje za uwage :) , milego wekendu ;)
Jeszcze kilka z niedzieli....
Załącznik 54474Załącznik 54475Załącznik 54476Załącznik 54477
ktos jeszcze jedzie do wilczych laskow ? grzechu lub patryk? bo slavol odpada ! praca
ja na chwilę obecną też jadę:) ale potwierdzę dokładnie pod wieczór.pozdrawiam
ja też nie jadę
ja niestety jutro na kajaki.także odpadam
No Tomasz, przyjdzie Ci samemu jechac, a raczej pewnie nie jechac....
ja z Toba pojade :) zeby nie bylo CI smutno samemu :)
w niedziele formula 1 do 16,00 spotkanko o 16.30 , chetni ?
czy już dzisiaj mogę paluszka wklejać czy poczekać??
mam za brzydki samochod zeby parkowac kolo Alfy :( ktory ma za duzo rdzy a nie zostalo potwierdzone to czy rdza nie jest zarazliwa :) a swoja droga odwiedzam was caly czas i moje serce ciagle jest przy Alfie ... ale chciec Alfe nie zawsze znaczy moc ja miec :( byly 3 bedzie napewno i kolejna ale w swoim czasie
Ja się dzisiaj zjawię. A wy pomyślcie czy nie chcielibyście się wybrac na spływ kajakowy. Ja wczoraj płynałem z Krępska do Piły z przerwą na zalewie na grilla. Zabawa fajna. Ja biorę na siebie załatwienie kajaków, transport i przeprowadzenie ewentualnej zbiórki kasy. Mój termin który proponuję to następny weekend. Trasa do ustalenia jak będą już jacyś chętni (Piława, Rurzyca, Gwda albo Dobrzyca). Koszt za kajak 30 zł. Można płynąc we dwójkę lub pojedynczo.
mnie za tydzien nie ma komunia wrescie dostane zegarek a sa wilcze laski :(
Jak ktoś jeszcze czyta to też będę, ale tradycyjnie się pewnie spóźnię. Oby palca Michu nie miał przyjemności wklejać :)
i wrescie zostalo 6 . niektorzy domysla sie o co chodzi :) bez glupich komentarzy :)
Ciekawe jak długo....... buachahaha..... nie mogłem się powstrzymać :)
ja wczoraj pod Wrześnią 8. I teraz jest już komplet:/
dobrze Tomasz. W takim razie jakie radio polecasz?Na allegro jest ich z 3 miliony, zaczynają się od 150 zł
ja ma leganda 2 ale placilem nie ja tylko szef 400zl w sluzbowce, a w alfie http://allegro.pl/cb-radio-cb-alan-1...322996794.html takie ale wazniejsza jest antena ,tu masz temat http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...c_wyborze.html
ok. dzięki Tomku za pomoc. Coś na pewno wybiorę bo już mam dość płacenia mandatów
Mnie dzisiaj nie będzie jakby co. Kajaki
Załącznik 57151 moze wezmiemy sobie komplet kosztuje 8 plus ewentualny koszt przesylki ? chetni ?
obawiam się że za póżno i trzeba czekać na chętnych na 25 kompletów
niedziela standardzik
na mnie nie czekajcie. obiad rodzinny
dzieki za spotkanie Załącznik 58181Załącznik 58182 i odwiedzil nas kolega :) ci co byli na kreglach juz go poznali :)Załącznik 58183Załącznik 58184
Witam. Chciałem do was podjechac i poznac was ale nie wiedzialem gdzie dokładnie i o ktorej :-( No nic moze nastepnym razem ;-)
Dzieki za info. Nastepnym razem jak czas pozwoli zawitam. Pozdrawiam