Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)
pzdr
Printable View
Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)
pzdr
Jak obok stał hundaj kupe taki ciemny na swiatlach to racej ja ;)
Hjundaja to ja widzialem ale z tylu po zapaleniu zielonego :D
Na skrzyzowaniu pomorskiej i dubois obok mnie stał wlasnie taki hujdaj i probowal mnie dogonic az do wysokosci tesco bo pozniej skrecałem.
też tam śmigałam mniej więcej o tej samej porze, ale ja mam lakier w ciemnym kolorze i pomykałam chyba w przeciwnym kierunku (w stronę pl. Bema).
Przy okazji pozdrawiam wszystkich mijanych bez ramek, którym nie macham, a być może powinnam, bo to "swoi", ale nie chce mi się później oglądać kolejnych zdziwionych min z pytaniem wymalowanym na twarzy "Ale o co chodzi? Znamy się? Skąd? Jak? Kiedy?" :haha:
Ale pozdrawiam koleżankę z ciemnej 145 DW (z ramkami AR), z którą pomachałyśmy sobie wczoraj na legnickiej. Auto (w avatarze) chyba widziałam tutaj na forum, ale pewności nie ma i akurat nie mogę też znaleźć.
Poszukiwany właściciel ze 156-tki DOA19928 :D
Dziś czekałem sobie na tramwajajaja (Księże Małe) i Cię widziałem ... Nie podszedłem pogadać, bo się spieszyłem :( Kiedyś już to autko tu widziałem.
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
Baruś chyba o jedną 9 jest za dużo w tej rejestracji :)
Czyja ciemna 147 stała ok 12 na Strzegomskiej przy uczelni? ;) Ramki widziałam, ale nie mam zielonego pojęcia jaką miała rejestrację.
edit: rejestracja jest ok, jak nic mam zwidy :lol:
Pozdrowienia dla klientow Irbisu ktorych auta wisialy dzisiaj na podnosnikach ;)
I dla kilku mijanych na A4 dzisiaj Alf - trudno bylo mi przekonac pana laweciarza zeby mrugal :P
Carlos widziany na Grunwaldzie przed 18tą. Pozdro
*U mnie zywot zakonczyla uszczelka pod glowica, silnik wciagnal plyn i na tym moja przygoda z AR sie prawdopodobnie zakonczy, bo drugi raz silnika remontowal nie bede jezeli bedzie taka koniecznosc. Zeby nie bylo za prosto calosc przytrafila mi sie pod Strzelcami Opolskimi a spieszylo mi sie na pogrzeb*:( Ze nie wspomne juz faktu, iz postanowilem na pakiecie assistance zaoszczedzic i nie obejmuje holowania w przypadku awarii a nie wypadku dalej niz do najblizszego MOPa na autostradzie.
Kupie sobie ponownie japonczyka - brzydkie w srodku i czasami na zewnatrz jak noc, ale poprzednio przez 3 lata wydalem na serwis mniej niz na wymiane rozrzadu w 156 ;)
Xenocyd to wszystko dlatego ze na spoty nie przyjezdzasz ;)
jak człowiek poczyta forum dochodzi do wniosku że moja V'ka to i bezawaryjna i ekonomiczna (nie trzeba naprawiać) w porównaniu do TS'a byłe by był olej i płyn w chłodnicy, a nie ma u mnie lekko ten silnik :)
rzekomo boxery też się psują, jeżdżę już 7m-cy i jedyna usterka to spalona żarówka :P (aczkolwiek zanim zacząłęm ją użytkować to przeszła duuuży remont) :D
Srebrna 156 przed FL na tablicach DGL i forumowych ramkach na trasie Jelenia Góra - Bolków :) Jechałam z siostrą jej astrą więc nie machałam :D
Srebrna 156 ze spoilerem na blachach DDZ i klubowe ramki na drodze nr 5 w Bronówku koło Dobromierza. Pędziłem za szybko więc nie wiem czy łapka była :D
Nie nie, nasza srebrna strzała nie ma ramek :P Więc ktoś iny :)
rain czyżbyś miał konkurencję na powiacie? Widziałem dobrze... DDZ, srebrna i wielki spoiler z tyłu ;) o godz 14:30 -Choć GosiaW widziała na tej samej trasie wczoraj podobną ale na DGL-owskich blachach- ale dam łapkę uciąć że to były DDZ-ty.
Nooo jest chociażby piotrekV6, który ma taką samą jak moja na DDZ, tyle że 2.5 V6 :P
No ale nikogo innego z DDZ nie kojarzę ze spojlerem. No i napewno na DK5 sie nie zapuszczam, ani właścicielka ;)
Czytałem tu na forum, że ludziskom z forum ramki klubowe kradną...
Dzisiaj widziana 147 na klubowych ramkach na podworku przy Jednosci Narodowej DW 403MH
czyzby po sasiedzku czy goscinne wystepy :P ?
pzdr
:)Dzieki BARUS 91 to bylem ja:) Pozdrawiam:)
a ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156 kombi DOA... w siechnicach na wiadukcie chyba 14.10.2011 wieczorem. masz szczęście że żyjesz a za taki numer powinni ci zabrać prawko!!! wyprzedzanie na podwójnej ciągłej przed samym wzniesieniem a z przeciwka z za widuktu auto wyjechało i na milimetry się zmieściłeś, a gdyby tam były dzieci i nie zdążyłbyś się schować???!!! brak słów żeby cię określić!!!
dziś widziana w Opolu, koło Amfiteatru srebrna 159 "death". :-)
Ciemna 166 z ramkami na tablicach DZA dziś wieczorem pod Magnolią. Kierowca zajęty podziwianiem wnętrza więc łapki nie widział :) A tak przy okazji to pod Mongolia sporo Alf dzisiaj stało :D
Wczoraj w złotoryi 147 DZL Łapki były :D
Widziana z daleka czarna GTV na przejeździe kolejowym Bystrzycka/Chociebuska dzis przed 8 rano. Pozdrawiam z równie czarnej GTV:)
Ja latam codziennie na trasie Bystrzycka-Klecińska-Hallera ;) To pewnie uczęszczana przez forumowiczów trasa, zdarza się na kogoś trafić :)
przed chwila widziana srebrna 156 DOA na ramkach na armi krajowej, a sekunde pozniej chyba karawan pociesznego dziko wyprzedzal na sleznej-niestety nie dogonilem bo skrecil w strone parku pld. a ja lecialem na wyscigowa ;)