Dzięki, dzięki ;)
Również pozdrawiam.
Printable View
Widziana zaparkowana dzisiaj obok mojej na Komuny Paryskiej we Wrocławiu czarna 147 przed FL 2.0 TS na bordowych skórach z rameczkami, ładniutka :) Blachy PKE :D
zgadza sie... mieszkam na tej ulicy;)
p.s. i coś domniemam że to ty zaparkowałeś kolo mnie, bo akurat paliłem fajeczke w oknie i widziałem jak ktos wyszedł z czerwonej 156 i dość dociekliwie wpatrywał sie w moją Alfę;)
Szkoda, że Cie nie skojarzyłem, napewno coś zagadałbym;)
wszystko się zgadza.szedłem do żabki a jak wracałem to patrzyłem po oknach...może w którymś siedzisz-pomyślałem:D
Pozdrowienia dla czarnej Giulietty DGL ,widzianej/obstanej/ w Środzie Śl. rameczki AR były więc wizytówki nie było sęsu wkładac za szybkę:cool:
Dzisiaj ok 14:30 na Stawowej widziana bordowa 147 o ciekawej rejestracji DW 147MK. Pozdrowionka dla kierowniczki
Aja ostatnio widziałem 166 na blachach DW 166cośtamcośtam :D
wczoraj moja kobitka zobaczyła czerwoną Alfę na ramkach w maku na karkonoskiej ok. 18/19 . na zapytanie jaki model, rejestracja to usłyszałem, że nie wie ale była czerwona :P ach te baby :D
Pozdrowienia dla koleżanki w bordowej/czerwonej 145 która była dość zaskoczona moim zwolnieniem i awaryjnymi :)
Rzecz działa się przed skalnym miastem :D
Dziś w zakładzie wulkanizacyjnym widziana koleżanka madtoc :)
PostaLYMY, pogadaLYMY ;)
Dzisiaj widziany Lotos jak leciałem bokiem :P
Wczoraj widziana w Jeleniej Górze czerwona 146 DJ 51*** (zaparkowana koło Małej Poczty). Rameczki były :)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 na ramkach z przetartymi drzwiami, fotelikiem na tylnej kanapie i dumnym znaczkiem V6 na tylnej klapie widzianej gdzieś w centrum Opola niedaleko jakiegoś baru w którym sączyłem piwko.
Albo mi sie wydaje albo Carlos widziany dzisiaj na skrzyzowaniu Nowowiejska /Prusa okolo 18tej
pozdro
Widziana wczoraj czarna GTV'ka z rameczkami na parkingu TGG koło 20.
Pozdrawiam
W weekend widziana w Jeleniej Górze piękna czarna Brera. Numery SCZ **** .Czyżby występy gościnne, czy ktoś sobie sprawił takie ladne cudo?
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 na numerach DOA 02520 z ramkami klubowymi - wygląda na to że pracujemy w tym samym miejscu, już kolejny raz widzę Twoje auto na parkingu pod firmą:D
Widziana czarna 156 z rameczkami na blachach DW koło godziny 13 przy galerii dominikańskiej w stronę placu wróblewskiego.
Pozdrawiam :D
Dzisiaj żółta 145 na granicznej z czerwoną dojazdówka, pozdro z zastępczego :)
Dzisiaj wieczorem widziana 156 SW z ramkami i 147 na skrzyzowaniu Sienkiewicza / Wyszynskiego na rejestacji DJ XXXXX
Pozdro
Dziś przed południem bordowa 159 w sedanie (tablic nie odcyfrowałem, ale bez ramek) pomykała drogą nr 94 w Marcinkowicach z kierunku DW na DOA - kierowca do mnie zamachał a ja odmachałem z uśmiechem :)
Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo :D
Widziane zaparkowane czarne MiTo DW502** w Opolu, koło WSB. Ramka czerwono biała była, ale jakiej treści to nie dojrzałem ..:)
W końcu zawitałeś na forum ! ! ! :) Jakim sposobem tu trafiłeś ?
Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły :D). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach ;)
Pozdrawiam,
Wojtek
PS. (to tą 159 widuję często koło domku na Głowackiego ? :))
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Dziś mijałem sporo osób ' w temacie ' - mrugałem i odmachiwali :)
Na Opolskiej / Krakowskiej np. 156-tka + czarna 147FL (jak moja) PRA66TN bodajże ('sąsiad' z osiedla GANT)
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
Może madtoc -> http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/17446.html ;)
pozdrowionka dla białej 159 kombi widzianej dziś w Kamieńcu ok.14:00 była łapka i mryganie! miłe
Kolega ponoć z Orkana z Ząbkowic ale mogę się mylić
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:36 ----------
[QUOTE=shemagonish;712397]Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo :D[/QUOTE
siemka i pozdrawiam! kolor mojej belli to verde amazonia, widuję Twoje cacko na Orkana :)
Kolega ponoć z Orkana z Ząbkowic ale mogę się mylić
nie mylisz sie, mieszkam w zabkowicach od pewnego czasu i znam tu 3 osoby na krzyz, wiec chetnie zawitam na jakis lokalny minispot, kilka Alf powtarzalnie widze w Zabkach i okolicy
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
[QUOTE=Barus91;712500]W końcu zawitałeś na forum ! ! !:) Jakim sposobem tu trafiłeś ? [..]
czesc Barus,
nie trudno znalezc to forum... zagladnalem na nie gdy dluzylo mi sie oczekiwanie na piekna wloszke i szperalem w necie chlonac kazda informacje jaka wyplul dr Google
[..]Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły :D). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach ;) [..]
dalbym glowe ze to bylo w drodze do wroclawia :) ale jezdze ta trasa niemal codziennie wiec kto wie.
tak, mieszkam na orkana. W takim razie to Twoja widuje na wroclawskiej na przeciwko szkoly? zapraszam na dobre wloskie espresso:)
pozdrowienia
darek
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
[QUOTE=Barus91;712500]W końcu zawitałeś na forum ! ! !:) Jakim sposobem tu trafiłeś ? [..]
czesc Barus,
nie trudno znalezc to forum... zagladnalem na nie gdy dluzylo mi sie oczekiwanie na piekna wloszke i szperalem w necie chlonac kazda informacje jaka wyplul dr Google
[..]Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły :D). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach ;) [..]
dalbym glowe ze to bylo w drodze do wroclawia :) ale jezdze ta trasa niemal codziennie wiec kto wie.
tak, mieszkam na orkana. W takim razie to Twoja widuje na wroclawskiej na przeciwko szkoly? zapraszam na dobre wloskie espresso:)
pozdrowienia
darek
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
zapamietamCytat:
kolor mojej belli to verde amazonia, widuję Twoje cacko na Orkana :)
Na Wrocławskiej mogłeś mnie widzieć ew. w piątki, kiedy byłem po dziewczynę ;) Mieszkam na Kwiatowym, a na XX-lecia mam dziadków ;)
Zastanawiałem się właśnie, czy Twój domek przy Głowackiego, czy Orkana.
A co do jazdy i pogoni na 2 auta za Tobą... W Kobierzycach przyhamował TIR'em, a Ty musiałeś ostro po hamulcach depnąć (swoją drogą ciężko mi było moim 100-konnym dieselkiem nadążyć - momentami musiałem odpuścić, bo Ty mogłeś zdążyć, a ja nie :D :D :D ...).
Pozdrawiam,
Wojtek
PS. Piękne to Twoje autko. Marzy mi się biała Alfa :)
moja stoi na co dzień od 7:30 do 15:00 kolo serwisu fiata albo pod Sanepidem (Z-Ś) :) teraz na paskudnej czarnej stalówie :(
Czy to Integralle "nieładnie" z prawego pasa wciskał się wczoraj wieczorem na Most Uniwersytecki? :P
Dzisiaj na kochanowskiego mały sparing z niebieska 147 OKL ;)
Nie polecam sparingu w tym miejscu, bo "czarni" robią tam zdjęcia z wakacji ;)
dokładnie, lubią często zbierać wpisowe :)
A w temacie - nikogo nie widziałam, bo nie chce mi się nigdzie ruszać :D
Że stoją to wiem :P Ale tylko między mostami :p Myśmy lecieli Aż do Długołęki :P A tak poza tym to Pociesznego widziałem na Stacji Lukoil na kochanowskiego :P