Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał shemagonish Zobacz post
    Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo
    W końcu zawitałeś na forum ! ! ! Jakim sposobem tu trafiłeś ?

Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły ). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach

Pozdrawiam,
    Wojtek

PS. (to tą 159 widuję często koło domku na Głowackiego ? )

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Dziś mijałem sporo osób ' w temacie ' - mrugałem i odmachiwali

Na Opolskiej / Krakowskiej np. 156-tka + czarna 147FL (jak moja) PRA66TN bodajże ('sąsiad' z osiedla GANT)

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo
    Może madtoc -> http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/17446.html

madtoc
    Gość

Domyślnie

pozdrowionka dla białej 159 kombi widzianej dziś w Kamieńcu ok.14:00 była łapka i mryganie! miłe

Kolega ponoć z Orkana z Ząbkowic ale mogę się mylić

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

[QUOTE=shemagonish;712397]Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo [/QUOTE

siemka i pozdrawiam! kolor mojej belli to verde amazonia, widuję Twoje cacko na Orkana

Użytkownik Maniak resoraków Avatar shemagonish
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

Kolega ponoć z Orkana z Ząbkowic ale mogę się mylić

nie mylisz sie, mieszkam w zabkowicach od pewnego czasu i znam tu 3 osoby na krzyz, wiec chetnie zawitam na jakis lokalny minispot, kilka Alf powtarzalnie widze w Zabkach i okolicy

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

[QUOTE=Barus91;712500]W końcu zawitałeś na forum ! ! ! Jakim sposobem tu trafiłeś ? [..]

czesc Barus,
    nie trudno znalezc to forum... zagladnalem na nie gdy dluzylo mi sie oczekiwanie na piekna wloszke i szperalem w necie chlonac kazda informacje jaka wyplul dr Google

[..]Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły ). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach [..]

dalbym glowe ze to bylo w drodze do wroclawia ale jezdze ta trasa niemal codziennie wiec kto wie.

tak, mieszkam na orkana. W takim razie to Twoja widuje na wroclawskiej na przeciwko szkoly? zapraszam na dobre wloskie espresso

pozdrowienia
    darek

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

[QUOTE=Barus91;712500]W końcu zawitałeś na forum ! ! ! Jakim sposobem tu trafiłeś ? [..]

czesc Barus,
    nie trudno znalezc to forum... zagladnalem na nie gdy dluzylo mi sie oczekiwanie na piekna wloszke i szperalem w necie chlonac kazda informacje jaka wyplul dr Google

[..]Kiedyś goniłem za Tobą od Wrocławia do Łagiewnik (tam skręciłeś) swoją czarną 147FL (jedno hamowanko miałeś tak ostre, że Ci się awaryjne zaświeciły ). Później były pozdrowienia w Ząbkowicach [..]

dalbym glowe ze to bylo w drodze do wroclawia ale jezdze ta trasa niemal codziennie wiec kto wie.

tak, mieszkam na orkana. W takim razie to Twoja widuje na wroclawskiej na przeciwko szkoly? zapraszam na dobre wloskie espresso

pozdrowienia
    darek

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

kolor mojej belli to verde amazonia, widuję Twoje cacko na Orkana
    zapamietam

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

czesc Barus,

(...)

pozdrowienia
    darek
    Na Wrocławskiej mogłeś mnie widzieć ew. w piątki, kiedy byłem po dziewczynę Mieszkam na Kwiatowym, a na XX-lecia mam dziadków

Zastanawiałem się właśnie, czy Twój domek przy Głowackiego, czy Orkana.

A co do jazdy i pogoni na 2 auta za Tobą... W Kobierzycach przyhamował TIR'em, a Ty musiałeś ostro po hamulcach depnąć (swoją drogą ciężko mi było moim 100-konnym dieselkiem nadążyć - momentami musiałem odpuścić, bo Ty mogłeś zdążyć, a ja nie ...).

Pozdrawiam,
    Wojtek

PS. Piękne to Twoje autko. Marzy mi się biała Alfa
    Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 20-11-2011 o 22:36

madtoc
    Gość

Domyślnie

moja stoi na co dzień od 7:30 do 15:00 kolo serwisu fiata albo pod Sanepidem (Z-Ś) teraz na paskudnej czarnej stalówie

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _Mumin_
    Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Czy to Integralle "nieładnie" z prawego pasa wciskał się wczoraj wieczorem na Most Uniwersytecki?
    Bunga, bunga per tutti!

Czarny92
    Gość

Domyślnie

Dzisiaj na kochanowskiego mały sparing z niebieska 147 OKL

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _Mumin_
    Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Nie polecam sparingu w tym miejscu, bo "czarni" robią tam zdjęcia z wakacji
    Bunga, bunga per tutti!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

dokładnie, lubią często zbierać wpisowe

A w temacie - nikogo nie widziałam, bo nie chce mi się nigdzie ruszać

ja i ona - "iniemamocne"

Czarny92
    Gość

Domyślnie

Że stoją to wiem Ale tylko między mostami :p Myśmy lecieli Aż do Długołęki A tak poza tym to Pociesznego widziałem na Stacji Lukoil na kochanowskiego