Cytat:
Hehe prawda Ostatnio musiałem specjalnie wyjechać w nocy i pojeździć bo aktualizacja trwała ponad 40min i nie można wyłączać silnika. Sam musiałem ściągnąć sobie te 7GB na pendrive. Podczas aktualizacji oczywiście nawigacja niedostępna. Wkurzyłbym się ... jakbym jej używał.
Ja ją olałem, nie planuję jej używać, bo się nie da.
Cytat:
Nie wiem czy coś zmieniali ale w Stelvio są chyba tylko jedne fotele i to tak beznadziejne, że już lepiej przekładać z Ducato.
Na pewno są przynajmniej dwie wersje foteli. Ja mam te sportowe "skórzane z perforacją" z dmuchanymi/regulowanymi boczkami.
Cytat:
Jak na komodę na kołach i gdy się nie patrzy na tył z pieluchą to jeszcze ujdzie
Oczywiście u mnie w wygląd chodziło tylko i wyłącznie w kategorii SUV. Niewygodnie wkłada się dziecko i fotelik do niskich aut.
Cytat:
Tu się nie zgodzę. Spasowanie dobre. Materiały też niezłe. Design jest ok. Fakt na premium może trochę mało ale ogólnie nieźle.
Chodziło mi o jakość góry deski rozdzielczej, częściowo dobre wrażenie psuje też dzwignia zmiany biegów która się świeci i wprost emanuje "hej jestem zrobiona z taniego ale wypolerowanego plastiku".
Cytat:
Tu też się nie zgodzę. Jest poprawna bez bajerów.
Po prostu dla mnie jest zbyt cienka. W innych moich autach mam takie które lepiej leżą w rękach i są przyjemniejsze w dotyku.