Niestety,w nastepna niedziele powrot do krainy frytek.Nastepne widzenie w Boze Narodzenie.Dolaczam sie do zyczen.:)
Printable View
dzięki dzięki jest i ma sie dobrze co prawda na razie jeszcze w szpitalu ale myślę ze juz nie długo będziemy w komplecie Tomek miałeś Patrycje wyzłać do mojej żony do Poznania a my mieliśmy opróznić boje butelki pozdro
butelki z tomkiem... ty chyba naprawdę jeszcze nie wytrzeźwiałeś
Buhaha no co ty
hehehe :P
Michu jak mogles prezesowi tak pojechac :P
Wstydz sie :P
witam!
Ja ostatnio zabiegany, kupiłem mieszkanie na zielonej dolinie.czeka mnie sporo pracy z wykończeniem no i dzieciak cały czas w drodze także wybaczcie ale przez najbliższy czas mnie nie będzie. Alfa cały czas w sprzedaży - zero zainteresowania.chyba założę gaz i będę jeździł aż się rozsypie:) No i dam znaka jak już się maluch urodzi - zapraszam na pępkowe. Pozdrawiam
witajcie moja rodzinka już w komplecie emtex gratuluje mieszkanka okolica fajna pozdrawiam
emtex a do domu też kajakiem podpływasz??
a ja 20 metrow od rzeki mieszkam :) ale fakt tylko na wynajmowanym :) ale o kazdej porze dnia i nocy obcuje z przyroda :) lisy, sarny, zajace i jeszcze cos tam innego :)
siemka
chłopaki mój maluch się dzisiaj urodził:)
gratulacje oby sie dobrze chowal ... :P co by tatus nie znalazl:)
gratulacje :)rozumiem, że pępowinkę sam przecinałeś???:)
może ktoś by wpadł do poznania na gokarty alboco albo zróbcie jakiś spot w pile bo cos posucha u was jest
bo juz nie ma klubu alfa romeo w pile :(
Karol, co to za nieautoryzowana wypowiedz? Co? Klub jest, tylko troche przysnal.... Michu... cos sie pomysli.....wybiera sie ktos na koncert Depeche Mode? Samemu smutno jechac.
Jaka nieautoryzowana??wszsytko jest ok i autoryzacja jak najbardziej byla.A klub spi od dawna zapad w sen zimowy :)
napisal to ktos 1. nie ma alfy, 2. pojawia sie co tydzien, 3.cos zorganizowal ,jesli chodzi o spotkania
ty nie rozumiesz ze nie mamy czasu narazie , urodzila sie dwojka dzieci ,dzwonimy do siebie ( przynajmiej ja ) i dalej jak ktos potrzebuje pomocy pomagamy sobie . karol odpusc sobie .
chłopy jak co to ja jestem otwarty. wczoraj na pomarańczowym było 20 osób szok hehe
a tak aprpos vetel czy alonso??
tak tak ja wiem wy macie swoj swiat swoich znajomych i trzymacie sie w zamknietym towarzystwie...taki byl klub widac nadal ze jest i taki bedzie...post powyzej napisal ktos kto- 1.jest zapatrzony w siebie, 2.jest najmądrzejszy na calym swiecie (a przynajmniej za takiego sie uwaza), 3.zachowuje sie jakby postradal wszsytkie rozumy...
Zal mi Ciebie Tomek bo myslalem ze jestes spoko ale to tylko na poczatku tak myslalem.I nie zapominaj ze jak jezdzilem alfa to po pierwsze bylem co tydzien, przez okres jak sie z wami spotykalem bylem jednym z aktywniejszych i zorganizowalem spotkanie na kreglach ktore wam nie pasowalo (ale wiem juz dlaczego niepasowalo i nie byla to moja wina) i jeszcze jedno jak sie spotykalismy malem male dziecko niewiele wczesniej urodzone... wiec to co napisales jest tylko jedno aktualne - ze nie jezdze alfa - ale do niedawna jeszcze podobno to nie przeszkadzalo ale jak widac teraz no coz...
Zyj dalej w swoim malym swiecie...najbardziej wartosciowymi ludzmi ktorzych poznalem byl Slawek, Michu i Buszmeno chociaz ich dobrze nie poznalem z nimi najceikawiej i najnormalniej sie rozmawialo ty potrafiles tylko cwaniaczyc i krzyczec.
Pozdrawiam was dziewczyny i chlopaki.
teraz sobie odpuscilem juz
i to zawsze Ty mialek klopot ze spotkaniem sie i umoweniem na cokolwiek.Zawsze wypowiadales sie za wszsytkich i nigdy nie miales czasu na jakiekolwiek spotkanie
...najbardziej wartosciowymi ludzmi ktorzych poznalem byl Slawek, Michu i Buszmeno chociaz ich dobrze nie poznalem z nimi najceikawiej i najnormalniej sie rozmawialo
moze oni tez sie ciesza ze cie poznali
dzieci bo zabawki pozabieram! skączcie tę żenującą dyskusję. skoro sie nie lubicie to piszcie sobie liściki na pw. ot moja rada. no to jak jakiś spot czy wąchamy skarpety przy telewizorze??
wiesz co... przestań szczuć.
w belgii teraz zadyma jest widziałem że jacyś rolnicy leją mleko na parlament i palą opony hehe
Witam wszystkich, teraz na weekend i następny tydzień cały jestem w Pile, może dotrę na jakieś spotkanie, jak znajdę czas. Będzie można pooglądać ledy na żywo ;)
Heh.... to bujnij się jeszcze 100km na PN, to też popacze ;)
Zobaczymy, ale szczerze wątpię, mam masę zaległości ;)