Pozdrowienia dla czerwonej Alfy 156 rej chyba Holandia w M-ce i "wolny" przejazd [rzez DTS katowice na SILESIE ;) fajnie się mijało inne złomasy :P
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej Alfy 156 rej chyba Holandia w M-ce i "wolny" przejazd [rzez DTS katowice na SILESIE ;) fajnie się mijało inne złomasy :P
spać lizany bo jutro na fojera zaśpisz
w kimono ale już !!
niewiem czy tak mozna ale pozdrawiam chlopaczka z hondy civic IV gen. spotkanego na swiatlach;pp mala masa i VTEC no i bylo pierwszy i drugi bieg to tylko wonchalem 3 bieg zrownalem sie z nim i juz go pomalutku brnolem do przodu potem (okolo 140km/h) koledze sie oswiecily wszystkie kontrolki na cyfer blacie i zostal z tylu. no ale i tak bylo milo nawet jak z poczatku dostalem po rzici;pp
a ja pozdrawiam tych wszystkich co dzisioj zobocza na drodze i niy ino :)
sobota 23. 10 ok. godz. 10 widziana czarna 156 pod realem w rybniku, nastepnie w popielowie srebrna 156 (zupełnie jak moja) - spojrzenia wymienione z kierowcą:)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 155 KPR...GL, za którym pędziłem od Koszyc do samego Krakowa! Dwie czerwone Alfy w tandemie to musiał być widok :)
pozdrowienia dla mrutyny! ty synek ty strasznie szalejesz, aż się teściowa wystraszyła;)
A czy tata był w zeszłą niedziele na samochodowej?Bo widziałem czerwoną KPR właśnie.
przejezdzal tamtedy ale czy byl na gieldzie to nie mam pojecia-ja jestem co tydzien czerwona na gieldzie elektronicznej przed zajeciami.
pozdr. wszystkich na trasie tychy-zakopane i nazat na kilkanaście alf odmachało mi hmmm 0 alf strszanse:/
pozdrowienia dla ciemnej (czarnej ?) GT stojącej na Żabińcu wczoraj ok godz. 20. Wizytówka za wycieraczką to moja sprawka :D
Paproch Twoja stoi w mielcu czy jezdzisz nią po krk? moze jakis mini spot?:D
Pozdrawiam czarną 159 (rej. KPR...) spotkaną dzisiaj w Proszowicach blisko US.
Kierowca coś naburmuszony, albo mi się wydaje, bo żadnych znaków nie zauważyłem:D
Pozdrawiam AR 146 KBC ****, jechałem za nią Kijowską, mrugałem, ale albo w lusterka kierowca nie patrzy, albo nie wiedział o co biega;)
p.s. Miała ramki alfaholicy.org
Ja pozdrawiam grafitowa 166 z ramkami i napisem na klapie ktora 2gi raz widzialem na podchorazych po stronie PK na wysokosci UP :P
wczoraj widzana czarna mito w tychach na lukoil-u na blachach WJ bodajże
wojtekml :D czy to koło Ciebie dziś zaparkowałam??:)
Wracam z pracy i w drodze do domu (niedaleko) jedzie z naprzeciwka AR 145 na ramkach. Już miałem pozdrowić, patrze... a to mój stary mordziaty moją alfą zapindala:D
...ale pozdrawiam:D
pana w 155 w bytomiu na czarnych tablicach który troszke wczoraj gonił koło 15 w strone chorzowa
ps. aniucha widać ze prawko kupione bo cos krzywe parkowanie hahaha
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...e-dsc00043.jpg
Razem poszłyście do solarium? :D czy na masaże? ;)
foty zacne :) hehe dlaczego żona nie krzyczała?? :D
marshall miało to zostać między nami :P nie wszyscy muszą wiedzieć o takich procederach :D btw. muszę pobrać nauki u naszego forumowego instruktora czyli Kłatroporte :D
ja do fryzjera :D ---> nie wiem czy widać pod tym plakatem ORYGINAŁ - WŁOSKA szkoła fryzjerstwa :D
Pozdrawiam granatową 145 z emblematem alfaholików na tylnej klapie i nad kierunkowskazem stojącą na parkingu w Krakowie przy Al.Pokoju 26 widzianą dziś ok 7 rano ;)
pozdro dla niebieskiej GT ktora jechala za mna jakis czas od Wielickiej do mostu Powstanow Slaskich - mrugalem awaryjkami jednak kierowniczka chyba nie wiedziala OCB :/
pozdrawiam ciemna 156 na SZY xxxx. kolega mial ramki alfaclubu spotkany w goczalach pred 18:) pomachane odmachane:)
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach forum SO .... A widzianą wczoraj o 14 przed FAP.
Pozdrawiam również bordową 156 również na forumowych ramkach nr SBE widzianą o 15 W Katowicach na dąbrówce przy stacji SHELL przy Castoramie.
Szara 156 SW na ramkach alfaholików ... SB blachy, skręcała z kapelanki w twardowskiego . Pozdrawiałem ale bez odzewu ;)
Pozdrawiam też właściciela czarnej GTV turbo na ramkach, stojącego wczoraj pod Ikeą kr2**gg .
Oraz kierowcę... ferrari enzo czerwonego na krakowskich numerach z którym spotkanie w dziale kills opisałem ;) Pozdrowienia było obustronne ;)
Pozdrowienia dla srebrnej AR 75?? na blachach KPR.... widzianej na orlenie pod galerią kazimierz wczoraj wieczorem
Pozdrowienia dla ciemnej 147 selespeed na blachach KCH :) W Andrychowie na światełkach pędziłem na służbę:P