Pozdrowienia dla czerwonej Alfy 156 rej chyba Holandia w M-ce i "wolny" przejazd [rzez DTS katowice na SILESIEfajnie się mijało inne złomasy
![]()
Pozdrowienia dla czerwonej Alfy 156 rej chyba Holandia w M-ce i "wolny" przejazd [rzez DTS katowice na SILESIEfajnie się mijało inne złomasy
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
niewiem czy tak mozna ale pozdrawiam chlopaczka z hondy civic IV gen. spotkanego na swiatlach;pp mala masa i VTEC no i bylo pierwszy i drugi bieg to tylko wonchalem 3 bieg zrownalem sie z nim i juz go pomalutku brnolem do przodu potem (okolo 140km/h) koledze sie oswiecily wszystkie kontrolki na cyfer blacie i zostal z tylu. no ale i tak bylo milo nawet jak z poczatku dostalem po rzici;pp
a ja pozdrawiam tych wszystkich co dzisioj zobocza na drodze i niy ino![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
sobota 23. 10 ok. godz. 10 widziana czarna 156 pod realem w rybniku, nastepnie w popielowie srebrna 156 (zupełnie jak moja) - spojrzenia wymienione z kierowcą![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 155 KPR...GL, za którym pędziłem od Koszyc do samego Krakowa! Dwie czerwone Alfy w tandemie to musiał być widok![]()
pozdrowienia dla mrutyny! ty synek ty strasznie szalejesz, aż się teściowa wystraszyła![]()