Tak, cieszę się że znaleźliście czas na odwiedziny i odciągnęliście mnie od mojej ciężkiej pracy:P Przy okazji miło było nacieszyć oko Twoją bellą po remoncie:) Ale jednak ta czołówka z promem zrobiła swoje:P
Printable View
Ja szukałem swoją bardzo długo- zdecydowałem się w końcu nie wybrzydzać za bardzo i znalazłem- 250km od Szczec (ustaliłem że dalej jak 400km nie jadę)- faktycznie bez auto to jest masakra, przez jakiś czas sam przerabiałem tak temat- bus, pociąg itp.- po swoją jechałem pociągiem z dwoma przesiatkami 4h ;/ makabra. W zach-pom.kim faktycznie jest niewiele o ile w ogóle. Może to http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-mul...C20168004.html tylko trzeba trochę podjechać- proponuję pekapem ;P napisz koniecznie jak Ci się coś nawinie.
Kupiłem!. Właśnie tą z linka - już jej nie ma na otomoto ale widzę na wydrukowanej ofercie ze link taki sam jak wkleiłeś. Wczoraj szybka akcja - trip do poznania i powrót na kołach. Poznajemy się :) Jakbyście mijali beżową 156 SW na blachach (jeszcze) PZ to ja, niedługo zmienię na lokalne :)
Ha! No i bomba. Mam nadzieję że uda się niedługo spotkać na jakimś spontanie- jakieś propozycje? ;)
Może coś szybkiego w poniedziałek wieczorem? Wały?
Ja już ze Szczecina wyjechałem bo jutro rano wyjazd na Zlot w Biłgoraju, ale jakoś pod koniec sierpnia powinienem być znowu w Szczecinie więc może wtedy jakiś zorganizujemy większy?
Poniedziałek wieczór na spontan pasuje- ja się piszę- jak reszta towarzystwa??
Ja niestety muszę odmówić, a chciałbym... Niestety siła wyższa
Ja również może wpadnę w poniedziałek..
skuler, jak tam?- pochwalisz się w poniedziałek?? ;)